Emir ertunç
Femtopat
Merhabalar, öncelikle malum piyasa fiyatları kötü olduğu için birkaç tane uygun ekran kartı bulmaya çalıştım ama araştırırken dikkatimi bir şey çekti: 1-2 hafta önce Izoly'nin markası olan Asboard'ın piyasaya sunduğu GTX 1050'sini incelerken çok şüphelendim. Sebebi ise fiyatının çok ucuz oluşuydu. Linki: Asboard Gaming GeForce GTX1050 2GB DDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı.
Birkaç gün sonra bir kere daha fiyatları inceliyordum ve karşıma bu çıktı: Quadro Gtx1050-tı 4gb Gddr5 128bıt Hdmı/dvı/vga (gtx1050tı 4gd5) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL.
İkisinin tamamen görünüşü aynı ve ayrıca fake olma ihtimalleri var. Özellikle ben Izoly'ye hiç güvenmediğim için ilk attığım kartı fake olarak düşündüm ama sonra bu kartın aynısı Quadro'da olunca kafam karıştı. Sizce bu iki kart fake GPU mu?
Birkaç gün sonra bir kere daha fiyatları inceliyordum ve karşıma bu çıktı: Quadro Gtx1050-tı 4gb Gddr5 128bıt Hdmı/dvı/vga (gtx1050tı 4gd5) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL.
İkisinin tamamen görünüşü aynı ve ayrıca fake olma ihtimalleri var. Özellikle ben Izoly'ye hiç güvenmediğim için ilk attığım kartı fake olarak düşündüm ama sonra bu kartın aynısı Quadro'da olunca kafam karıştı. Sizce bu iki kart fake GPU mu?
Son düzenleyen: Moderatör: