GTX 1050 sistem aniden kapanıyor

yusatelli

Decapat
Bilgisayarım aniden kapanıyor ve tekrar açılıyor. Birçok şey sebep olabilir fakat kendimce deneme yanılma yaparken MSI Afterburner'dan ekran kartının fanını 100'e çekiyorum ve kapanma olmuyor. Ekran kartından dolayı sistem kendini kapatır mı? Kartım GTX 1050 ve 4 aylık falan yeni sayılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin tam özelliklerini yazar mısınız daha iyi yardımcı olalım yükteyken kapanıyorsa güç kaynağı veya montajla ilgili hatalar olabilir güç kablolarını kontrol edin.

Bilgisayarım aniden kapanıyor ve tekrar açılıyor. Birçok şey sebep olabilir fakat kendimce deneme yanılma yaparken MSI Afterburner'dan ekran kartının fanını 100'e çekiyorum ve kapanma olmuyor. Ekran kartından dolayı sistem kendini kapatır mı? Kartım GTX 1050 ve 4 aylık falan yeni sayılır.
Sisteminizin tüm özelliklerini yazarmısınız yüksel ihtimal psunuz yetmiyor

PSU arızası olabilir güç kaynağın 192 watt verebiliyor. Sistem yüke girdiğinde bileşenlere ve ekran kartına enerji yetmiyor olabilir. Güç kaynağını değiştirmeniz de fayda var zaten önerilen ve güvenli bir güç kaynağı değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı