GTX 1050 sistem Battlefield V açar mı?

Orta ayarlar yapın.
TAA ayarı ise Low'da olsun,
DX 12 ve high dynamic kapalı olsun.
Futura frame rendering açık.
Vertical sycn kapalı olsun.
GPU Memory genellikle açık.
Ambient kapalı olsun.
High fidelity ise Low'da.
Framerate ise 200.
Kendi sistemimde 115-80 takılıyor sis, patlama ve dürbün açınca FPS düşmeleri oluyor.
Fakat şu ayarlar çok FPS yediği söyleniyor TAA, DX12 (DX12 bazı kişilerde oyunu kastırıyor)
Ve high dynamic.

Hocam bu ayarlarla +60 FPS sabit alabilir miyim? Hatta 75 olursa daha iyi olur monitörüm 75Hz.

Orta ayarlar yapın.
TAA ayarı ise Low'da olsun,
DX 12 ve high dynamic kapalı olsun.
Futura frame rendering açık.
Vertical sycn kapalı olsun.
GPU Memory genellikle açık.
Ambient kapalı olsun.
High fidelity ise Low'da.
Framerate ise 200.
Kendi sistemimde 115-80 takılıyor sis, patlama ve dürbün açınca FPS düşmeleri oluyor.
Fakat şu ayarlar çok FPS yediği söyleniyor TAA, DX12 (DX12 bazı kişilerde oyunu kastırıyor)
Ve high dynamic.

Hocam en Low ayarlarda 30-35 FPS normal mi? Drop girmiyor.

Hocam en Low ayarlarda 30-35 FPS normal mi? Drop girmiyor.

Ayarların fotosunu atabilir misiniz ayarlara bir bakayım Low'da o kadar FPS alması şaşırttı beni. 2 yerde ki ayarlara da.
Not(oyunu satın aldıysanız 2 saati geçmesin sonra iade konusunda sıkıntı yaşanır o yüzden)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ki video bakarsak normal diyebilirim o FPS çünkü sizde işlemci tık düşük RAM olarak da.

Ayarların fotosunu atabilir misiniz ayarlara bir bakayım Low'da o kadar FPS alması şaşırttı beni. 2 yerde ki ayarlara da.
Not(oyunu satın aldıysanız 2 saati geçmesin sonra iade konusunda sıkıntı yaşanır o yüzden)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ki video bakarsak normal diyebilirim o FPS çünkü sizde işlemci tık düşük RAM olarak da.

Hocam büyük ihtimalle mapten dolayıydı şu an 50-60 FPS arası dolaşıyor. Ayarları dediğiniz gibi yaptım farklılık olarak grafik kısmında baştan ilk 3 ayarı medium yaptım ve 900p çektim.

Hocam büyük ihtimalle mapten dolayıydı şu an 50-60 FPS arası dolaşıyor. Ayarları dediğiniz gibi yaptım farklılık olarak grafik kısmında baştan ilk 3 ayarı medium yaptım ve 900p çektim.

Evet bazı maplerde FPS değişikliği olabiliyor mesela bir haritada 100'lerde dolaşıyordu FPS başka haritada 150 başka haritada ise 80 doğru indi hava durumu bile FPS etkiliyor bayağı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı