RAM: 2x4 8GB DDR3Lütfen üşenmeyin de laptop ise marka model, PC ise sistem özelliklerini belirtin. Resimlerden hiçbir şey anlaşılmıyor.
Bu sorduğum soruyu cevaplamıyor.i7-7700HQ
8GB DDR4 RAM
GTX 1050 2GB sistem ile bu ayarlarda 60 FPS oynuyorum CS GO'yu. VSNYC açık olduğu için sabit. Kapatınca 200-300 arası oynuyor.
Eki Görüntüle 352268
Başlık ve içerik farklıysa yapacak bir şeyim yok.Bu sorduğum soruyu cevaplamıyor.
yorumunuz için teşekkür ederim anakart intel h55 beni bi süre idare etse yeter çok yüksek performans beklemiyorum o işlemciden bi süre sonra onu da değiştiricem anakart'a bu ekran kartı uyar mı pekiElinizde ki işlemci mobil bir işlemci. Dolandırıcı demek istemiyorum ama ona yakın bir ekipten CaseBull marka notebook'dan sökülüp kasaya monte edilmiş bir PC almışsınız. Anakart modeline ulaşamadım ama GTX 1050 taksanız bile o işlemci kartınızı besleyemez.
başlığı ben öyle yazmadım aslında sayfa tarafından değiştirilmişBaşlık ve içerik farklıysa yapacak bir şeyim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.