GTX 1050 Sistem CSGO Açar Mı?

kadir4003

Decapat
PC resimde görüldüğü gibi. GTX 1050 2 GB. Bu bilgisayara uyar mı? Uyarsa CS:GO'yu orta grafiklerde, PUBG'yi düşük grafiklerde açabilir mi?
20181210_021648.jpeg
20181210_020356.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde ki işlemci mobil bir işlemci. Dolandırıcı demek istemiyorum ama ona yakın bir ekipten CaseBull marka notebook'dan sökülüp kasaya monte edilmiş bir PC almışsınız. Anakart modeline ulaşamadım ama GTX 1050 taksanız bile o işlemci kartınızı besleyemez.

Elinizde ki işlemci mobil bir işlemci. Dolandırıcı demek istemiyorum ama ona yakın bir ekipten CaseBull marka notebook'dan sökülüp kasaya monte edilmiş bir PC almışsınız. Anakart modeline ulaşamadım ama GTX 1050 taksanız bile o işlemci kartınızı besleyemez.
yorumunuz için teşekkür ederim anakart intel h55 beni bi süre idare etse yeter çok yüksek performans beklemiyorum o işlemciden bi süre sonra onu da değiştiricem anakart'a bu ekran kartı uyar mı peki

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı