GTX 1050 Sistem Düşük Performans Sorunu

hakna7

Hectopat
Yer
BalonPunk 2077
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, gerçekten çok sinir bozucu bir sorun var bilgisayarda. Önceden bu sorun sadece PUBG'de 10 saniyeli çok feci kasmalar yaşıyordum, şimdi neredeyse tüm programlarda bu oluyor. Herhangi bir düşük oyun bile açsam aşırı yavaş ve kasmalarla oynanıyor.

Sistem özelliklerim: i5 2400, GTX1050 2 GB, Foxconn H61 anakart, 6 GB RAM.

Sizce sorunun temel nedeni nedir bunu merak ediyorum. Ona göre bir giderme yapacağım, gereksiz tamir görmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi temizlemeyi denediniz mi? Virüs bulaşmış olabilir mi?

Gereken çözümleri deniyorum en son çareyi formatta bulacağım. Teşekkürler
Kasma yaşanırken RAM kullanımı ne durumda? Ayrıca sıcaklıklarda bir problem var mı?
Ram kullanımı normal sıcaklıklarda da hiçbir problem yok fakat hdd anlamsızca arkaplandaki sistem kabuğu uygulamaları çalışırken %100 oluyor sorunu bunun yarattığını düşünüyorum. Öneriniz nedir?
İnsanlar sana karşılığında hiçbir şey istemeden yardımcı olmaya çalışıyor. Onlara verdiğin tepki bu mu gerçekten? Profesyonel kişiler arıyorsan bunları internet üzerinde halka açık bir forumda bulabileceğini pek sanmıyorum, senin gibi sadece profesyonellerden öneri alan bir dahinin buralarda soru sorması pek doğru değil; bir başka deyişle: Burayı terket.

Karşılığında hiçbir şey istemeyerek yardım etmek demişsin fakat yardım etmeyi çok yanlış anlamışsın. Gereksiz bir şekilde bana karşı bir provoke çabası içerisindesin. Benim dediğim şeyi anlayışla karşılayıp ondan sonra beni eleştirebilirdin. Seninle tartışmaya girmeyeceğim dediğim gibi burası insanların üzerine gitme, yuhlama, haksızca önüne geleni eleştirme platformu değil burası teknoloji hakkında kendine yetmeyip bilgili kişilerden yardım isteme platformu. Konuyla alakanız olmadan gelip benim yapmadığım bir şeyi yapmış gibi göstermeyin. Ben kendime dahi demedim fakat senin üzerine nasıl gidilmişse kötü bir niyet peşindesin. Tanrım yardım etsin sana.

Gereken çözümleri deniyorum en son çareyi formatta bulacağım. Teşekkürler

Ram kullanımı normal sıcaklıklarda da hiçbir problem yok fakat hdd anlamsızca arkaplandaki sistem kabuğu uygulamaları çalışırken %100 oluyor sorunu bunun yarattığını düşünüyorum. Öneriniz nedir?

Karşılığında hiçbir şey istemeyerek yardım etmek demişsin fakat yardım etmeyi çok yanlış anlamışsın. Gereksiz bir şekilde bana karşı bir provoke çabası içerisindesin. Benim dediğim şeyi anlayışla karşılayıp ondan sonra beni eleştirebilirdin. Seninle tartışmaya girmeyeceğim dediğim gibi burası insanların üzerine gitme, yuhlama, haksızca önüne geleni eleştirme platformu değil burası teknoloji hakkında kendine yetmeyip bilgili kişilerden yardım isteme platformu. Konuyla alakanız olmadan gelip benim yapmadığım bir şeyi yapmış gibi göstermeyin. Ben kendime dahi demedim fakat senin üzerine nasıl gidilmişse kötü bir niyet peşindesin. Tanrım yardım etsin sana.
Windows update yapıyorsa bitene kadar bekleyebilirsin. Ayrıca HDD 5400rpm ise 7200rpm bir disk veya SSD sorunu çözebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı