GTX 1050 sistem durmadan mavi ekran veriyor

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
Sistem özellikleri: AsusRepublic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8GHz
16 GB Intel HD Graphics Family 630 128 MB NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB.

NVIDIA sitesinden sonsürücüleri indirip güncellediğimde;

VIDEO_TDR_FAILURE, NVLDDMKM.SYS maviekran hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor. Çözümü var mı? Bilgisi olanlardan yardım rica ederim.https://drive.google.com/file/d/1gRcCmx1OjfFleVxZ3fMlQHXoFW3FFltT/view?usp=sharing

Doğru şekilde upload eder misin ?
Ben nasıl doğru şekilde upload edeceğim acemiyim pek yani aslında konu başındaki minidump dosyaları nasıl yüklenir konusuna baktım ama upload etmeyi yapamadım pek galiba yardım edebilir misiniz rica etsem ?

MİNİDUMP.rar
Bu bağlantıdan dosyalara ulaşabilirsiniz.

DDU ile Intel ve Nvidia sil. Sonra sırasıyla güncel sürücüleri yükle.
Asus araçlarını sil. Windows update ile güncellemeleri yükle.
OCCT ile GPU testi yap.

Bu dediklerinizin hepsini yaptım,sorun maalesef çözülmedi.
Bu dediklerimi yapmamışsın. Intel GPU güncel sürücüyü yükle. Win update ile güncellemeleri tekrar kontrol et. Sorun hala devam ederse Nvidia GPU'da donanımsal sorun var demektir. Ya devre dışı bırakacaksın yada anakart değişecek.

Şöyle birşey var abicim; Senin dediğin gibi Nvidia GPU ile İntel GPU'yu DDU ile sildim aynı Technopat dediği gibi güvenli modda sildim yalnız İntel GPU'da zorlandım onun eskisi gibi sürücüleri pek yok ortalıkta zar zor bulunuyor orijinal web sitesinden İntel'in en son sürücüyü buldum anca yükledim Asus araçlarını yapamadım hocam onları anlamadım pek Win update ise kaç kere kontrol ettim halbuki bir türlü çıkmıyor güncelleme güncel diyor yani çıkarsa Defender sürüm güncellemesi çıkıyor son olarak OCCT ile aslında yaptım yapmasına GPU'yu ama hepsi olumlu yeşil çıktı birde hocam şunu soracam size Nvidia devre dışı bırakabilmem zor maalesef ona oyunlar için çok ihtiyacım var aslında Mavi Ekran sizin dediğiniz gibi mutlaka devam eder geçmez maalesef o zaman Nvidia GPU'da gerçekten sorun mu var demektir anakart sizce kaça patlarda değişir hocam yani ?
Hocam ben size anakart kaça patlar diye sormuştum ama birde Intel'in yükledim aslında GPU'sunu sizde nasıl gözüküyor bilmiyorum ama yükledim yani diğerleride olmuyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…