2 GB VRAM için bayağı zor görünüyor. 1080P olmasa da 720P düşünülebilir, oyunun ne kadar VRAM ağırlıklı olacağını şimdilik bilmiyoruz ama Next-gen oyunlarda 4 GB bile az kalıyor. Minimum gereksinime yazdığı 1050 Ti ile 560 4 GB bile düşük ayarlarda 30 FPS baz alınarak verildi.
Eki Görüntüle 1246543
Kaldırmaz ve sistem gereksinimlerine bakıyorum da rezalet bir optimizasyon bizi bekliyor bu oyunda kesinlikle.
Sistemin kötü olabilir fakat bu kadar yüksek sistem isteyecek bir oyunda göremiyorum ben ortada grafik olarak. Oradaki sistem gereksinimlerinde bile kasacağını düşünüyorum ben oyunun.
Hocam diğer ülkeler için bence sistem gereksinimleri sorun değildir. Adamlar çok rahat alıyordur. 2.sınıf ülkelerin sistemleri yetersiz üstelik büyük çoğunluk crack kullanıyorlar çok önemsememeleri gayet doğal.
Bilgisayarım Lenovo 2 yıldır ekran kartını değiştirmeyi düşünüyordum. Eğer ekran kartını yükseltirsem güç kaynağı ve işlemcimi de yükseltmem lazım çünkü güç kaynağını yetersiz kalıyor, işlemciyi değiştirmezsem darboğaz oluyor diye sürekli bekledim artık her şey imkansızlaştı benim için...
Sistemin kötü olabilir fakat bu kadar yüksek sistem isteyecek bir oyunda göremiyorum ben ortada grafik olarak. Oradaki sistem gereksinimlerinde bile kasacağını düşünüyorum ben oyunun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.