GTX 1050 sistem Dying Light 2 kaldırır mı?

249873

Kilopat
1639938661833.png

Benim sistemimde:
  • GTX 1050 2 GB
  • 16 GB RAM
  • i5 7400
  • Windows 10

Oynama ihtimalim var mı? Ekran kartım sağ olsun değiştirmem imkansız bu fiyatlarla :(

2 GB VRAM için bayağı zor görünüyor. 1080P olmasa da 720P düşünülebilir, oyunun ne kadar VRAM ağırlıklı olacağını şimdilik bilmiyoruz ama next-gen oyunlarda 4 GB bile az kalıyor. Minimum gereksinime yazdığı 1050 Ti ile 560 4 GB bile düşük ayarlarda 30 FPS baz alınarak verildi.

Screenshot_3.jpg

1080p Low(30 FPS) için minimum 1050 Ti öneriyorlar. 1050 ile 1050 Ti arasındaki performans farkı fazla. O yüzden 1080p Low'da oynatacağını düşünmüyorum. 720p Low da 30-40 FPS oynatabilir belki.

2 GB VRAM için bayağı zor görünüyor. 1080P olmasa da 720P düşünülebilir, oyunun ne kadar VRAM ağırlıklı olacağını şimdilik bilmiyoruz ama Next-gen oyunlarda 4 GB bile az kalıyor. Minimum gereksinime yazdığı 1050 Ti ile 560 4 GB bile düşük ayarlarda 30 FPS baz alınarak verildi.

Eki Görüntüle 1246543

Bilgisayarım Lenovo 2 yıldır ekran kartını değiştirmeyi düşünüyordum. Eğer ekran kartını yükseltirsem güç kaynağı ve işlemcimide yükseltmem lazım çünkü güç kaynağını yetersiz kalıyor, işlemciyi değiştirmezsem darboğaz oluyor diye sürekli bekledim artık her şey imkansızlaştı benim için...
Kaldırmaz ve sistem gereksinimlerine bakıyorum da rezalet bir optimizasyon bizi bekliyor bu oyunda kesinlikle.

Adamların suçu yoktur belki benim sistemim çok kötü yeni oyunlar için yetersizliğini hissettiriyor.

Sistemin kötü olabilir fakat bu kadar yüksek sistem isteyecek bir oyunda göremiyorum ben ortada grafik olarak. Oradaki sistem gereksinimlerinde bile kasacağını düşünüyorum ben oyunun.

Hocam diğer ülkeler için bence sistem gereksinimleri sorun değildir. Adamlar çok rahat alıyordur. 2.sınıf ülkelerin sistemleri yetersiz üstelik büyük çoğunluk crack kullanıyorlar çok önemsememeleri gayet doğal.

Hocam diğer ülkeler için bence sistem gereksinimleri sorun değildir. Adamlar çok rahat alıyordur. 2.sınıf ülkelerin sistemleri yetersiz üstelik büyük çoğunluk crack kullanıyorlar çok önemsememeleri gayet doğal.

Dostum mesele sistem gereksinimleri değil. Anlamadın sanırım. Ben açıkçası bu oyuna çok büyük önyargılarım var bu kadar üst üste ertelenmesinden dolayı oldu ben de bu. Cyberpunk gibi bir vaka olacağını düşünüyorum.

Bilgisayarım Lenovo 2 yıldır ekran kartını değiştirmeyi düşünüyordum. Eğer ekran kartını yükseltirsem güç kaynağı ve işlemcimi de yükseltmem lazım çünkü güç kaynağını yetersiz kalıyor, işlemciyi değiştirmezsem darboğaz oluyor diye sürekli bekledim artık her şey imkansızlaştı benim için...

VRAM'den kurtarmaz için çözünürlük düşürebilirsin. Bir ihtimal daha var o da FSR veya NVIDIA Image Scaling desteği ile gelmesi.

Sistemin kötü olabilir fakat bu kadar yüksek sistem isteyecek bir oyunda göremiyorum ben ortada grafik olarak. Oradaki sistem gereksinimlerinde bile kasacağını düşünüyorum ben oyunun.

Bence gayet hoş grafikleri var. Minimum gereksinime koydukları kartlar 3 yıllık Shadow of Tomb Raider'da bile 1080P low ayarlarda 60 FPS'i yakalayamıyordu. Next-gen bir oyunda low 30 FPS normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı