GTX 1050 sistem Dying Light 2 kaldırır mı?

Dostum mesele sistem gereksinimleri değil. Anlamadın sanırım. Ben açıkçası bu oyuna çok büyük ön yargılarım var bu kadar üst üste ertelenmesinden dolayı oldu ben de bu. Cyberpunk gibi bir vaka olacağını düşünüyorum.

O konuda haklı olabilirsiniz. Büyük bir işe giriştiler zaten şu an çıkan çoğu oyun hatalarla çıkıyor güncellemelerle olması gerektiği hale getiriliyor alıştık bence.

VRAM'den kurtarmaz için çözünürlük düşürebilirsin. Bir ihtimal daha var o da FSR veya NVIDIA Image Scaling desteği ile gelmesi.

Bence gayet hoş grafikleri var. Minimum gereksinime koydukları kartlar 3 yıllık Shadow of Tomb Raider'da bile 1080P low ayarlarda 60 FPS'i yakalayamıyordu. Next-gen bir oyunda low 30 FPS normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun yapımcıları RTX 3090 ile oyundan videoya çektiği için gözüne stabil gelebilir grafikler biz oyuncularda öyle olacak mı göreceğiz.

Oyunun yapımcıları RTX 3090 ile oyundan videoya çektiği için gözüne stabil gelebilir grafikler var biz oyuncularda öyle olacak mı göreceğiz.

Ultra ayarlar herkes için aynı olacaktır. Tek farkı 1080P ultrada oynuyorsan 1060 kullanan 30 FPS, RTX 2060 Super kullanan 60 FPS, 3090 kullanan 100 FPS. AAA şeklinde gelen next-gen bir oyundan artık kırpılma beklenemez çünkü önümüzde PS5 gibi bir cihaz var. Son yıllarda fark oluşmasının temel nedeni eski nesil konsolların grafikleri geri çekmesindendi.

Hellblade 2 olsun, Dying Light 2 olsun hepsinin grafikleri üst düzeyde görünüyor. Artık 2022'ye geliyoruz seviye atlaması lazımdı grafiklerin ve ince detayların.

Ultra ayarlar herkes için aynı olacaktır. Tek farkı 1080P ultrada oynuyorsan 1060 kullanan 30 FPS, RTX 2060 Super kullanan 60 FPS alır, 3090 kullanan 100 FPS. AAA şeklinde gelen next-gen bir oyundan artık kırpılma beklenemez çünkü önümüzde PS5 gibi bir cihaz var. Son yıllarda fark oluşmasının temel nedeni eski nesil konsolların grafikleri geri çekmesindendi.

Hellblade 2 olsun, Dying Light 2 olsun hepsinin grafikleri üst düzeyde görünüyor. Artık 2022'ye geliyoruz seviye atlaması lazımdı grafiklerin ve ince detayların.

Ben o atlamanın Dying Light 2'de olduğunu düşünmüyorum fakat Hellblade ilk oyunuyla bile bunu başarmıştı. Bilemiyorum. Oyun çıkınca oynayınca göreceğiz sanırım. Sadece bu kadar ertelenmelerden dolayı açıkçası şüpheler oluştu ben de ve 6 yıldır sürekli ilk oyunun güncellenmeye devam edilmesi açıkçası firmanın biraz para kazanmaya takıntılı olduklarını düşündürüyor bana.

Ben o atlamanın Dying Light 2'de olduğunu düşünmüyorum fakat Hellblade ilk oyunuyla bile bunu başarmıştı. Bilemiyorum. Oyun çıkınca oynayınca göreceğiz sanırım. Sadece bu kadar ertelenmelerden dolayı açıkçası şüpheler oluştu ben de ve 6 yıldır sürekli ilk oyunun güncellenmeye devam edilmesi açıkçası firmanın biraz para kazanmaya takıntılı olduklarını düşündürüyor bana.

Dying Light 2'de çok fazla NPC (zombi) ve önümüzde şehir olacağı için tabii bir Hellblade 2 grafikleri göremeyiz. O stüdyo zaten grafik konusunda aşmış biliyorum ilk Hellblade çıktığında bile sistem patlatıyordu. Dying Light için normaldir ertelemeleri sonuçta günümüz için düşük kalan sistemlerde rahatça çalışıyordu ve evet para basıyordu. GTA VI'nın çıkamaması da aynı sebep değil mi?

Ama oyun en azından artık önümüzde hiç yoktan iyidir. Bir yandan da yeni nesil konsolları bekledikleri, test etme şansları oldukları için de kabul edilebilir bir bahane olmuş olur. Çoğu yapımcı hem pandemi hem de yeni nesil konsolların yayılması bahanesiyle oyunlarında hem iyileştirmeler hem de geliştirmeler yapacak vakit bulmuş oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı