GTX 1050 sistem FIFA 23 açar mı?

Oyun daha çıkmadı. FIFA 22 için GTX 1050 Ti fazlasıyla yeterliyken FIFA 23'ü de oynayacaksın merak etme

Dostum oyunun çıkmadığının ben de farkındayım. Bu konularda bilgili olan insanların fikirlerini merak ettiğim için soruyorum. FIFA 22 ile FIFA 23 arasında kullanılan teknoloji farklı olacağından sorun yaşatabilir mi merak ettim. Teşekkürler

Ben oyunu ilk çıktığında 1050 Ti ile oynadım. Hiçbir sorun yok hatta orta üst ayarlardaydı.
Hocam öyle oluyor da peki bir yağmur yağınca veya karlı olunca yakın ara sahnelerde özellikle veya gol anında, gol sevinçlerinde hafif veya fazla kasmalar olmadı mı? Bende öyle oluyordu yeni FIFA'larda 1050 Ti ile.

Hocam öyle oluyor da peki bir yağmur yağınca veya karlı olunca yakın ara sahnelerde özellikle veya gol anında, gol sevinçlerinde hafif veya fazla kasmalar olmadı mı? Bende öyle oluyordu yeni FIFA'larda 1050 Ti ile.

Ben Ultimate Team modunu oynuyorum. Bir sorun yaşamadım. Hatta güncellemeyle oyun daha stabil hale geldi. Şu an 1660 Ti kullanıyorum bu arada ama 1050 Ti ile de sorun yoktu yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı