GTX 1050 Sistem Fortnite Düşük GPU Kullanımı

t3nGri

Hectopat
GTX 1050 aldım yakın bir zamanda. Anakartım A68HM-E33 v2, işlemcim A10-7890k.
Almadan önce internetten bakmıştım darboğaz olmaz falan demişlerdi fakat Fortnite oynarken CPU %90 GPU %30. Ekran kartını zorlayacak şeyleri açarak yapıyorum bunları. FPS 90-120'lerde geziyor fakat kapışma esnasında falan aşırı donduğunu kastığını hissediyorum ve kasıyor da. Ne yapmam gerek en kötü şekilde nasıl düzeltirim bu sorunu?
Sorun işlemci anakart falan ise en minumum fiyata neler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 aldım yakın bir zamanda. Anakartım A68HM-E33 v2, işlemcim A10-7890k.
Almadan önce internetten bakmıştım darboğaz olmaz falan demişlerdi fakat Fortnite oynarken CPU %90 GPU %30. Ekran kartını zorlayacak şeyleri açarak yapıyorum bunları. FPS 90-120'lerde geziyor fakat kapışma esnasında falan aşırı donduğunu kastığını hissediyorum ve kasıyor da. Ne yapmam gerek en kötü şekilde nasıl düzeltirim bu sorunu?
Sorun işlemci anakart falan ise en minumum fiyata neler önerirsiniz?
Eski bir harddisk kullanıyorsan ,drop yiyorsan çatışma içersinde ani düşüşler veya donmalar yaşıyorsan normaldir ssdye geçmeni öneririm ayrıca işlemcin biraz eski
25E183FE-E101-4CB8-BFD5-F7861028E18C.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı