GTX 1050 sistem için 400W PSU yeterli mi?

80+ Güvenlik sertifikası amaçlı. 80+ Bronz Silver Gold Plat diye gidiyor. W için bir eklentisi yok diye biliyorum ve senelik ve aylık kullanım oranlarını azaltıp tasarruf sağlıyor orası daha detaylı bir konu. Arkadaşın attığı PSU'yu alabilirsiniz. Ayrıca patlama kısmı W'ın az veya çok olması değil, PSU'nun markasının kötü olması. Frisby, Rampage, Power Boost Gibi PSU'ları asla ne öneriyoruz ne tercih ediyoruz.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim yorumlarınızı dikkat edip ona göre marka tercihi yapacağım. İyi günler dilerim. 🙂
Konu kilitlensin lütfen.

Son düzenleme:
Ben hala Anakart ve İşlemci değişimini tercih ediyorum ama siz bilirsiniz. 10400F geleceğe yönelik daha güçlü bir işlemci fakat anakartınıza uymuyor. İkisininde değişimi düzgün indirimler yakalarsanız 1900 TL civarı ediyor -ki 9600K o kadar.

Ben hala Anakart ve İşlemci değişimini tercih ediyorum ama siz bilirsiniz. 10400F geleceğe yönelik daha güçlü bir işlemci fakat anakartınıza uymuyor. İkisininde değişimi düzgün indirimler yakalarsanız 1900 TL civarı ediyor -ki 9600K o kadar.
Haklı olduğunuzu biliyorum ama dediğim gibi sadece işlemci getirtebilirim eğer kendim alacak olsaydım o şekilde yapabilirdim ve csgo oyuncusu olduğum için bana şuan yeterli olacaktır değiştirmem gereken 2 parça ekran kartım ve monitörüm işlemcim geldiğinde yorumlarınızı dikkate alıp gelecekte sorun çekmemek adına 650w +80 psu alıp yoluma devam edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı