GTX 1050 Sistem için RAM Takviyesi

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Arkadaşlar merhaba, bende 4x4 GB DDR3 1333MHz Corsair CL9 RAM var. MHz'in çok düşük olduğunu biliyorum da oyun performansı için, yüksek MHz ile değiştirmeli miyim? Yoksa paramı daha mantıklı şeyler varsa onlara mı harcamalıyım? Bu arada harcama dediğim de, RAM'leri satıp yerine yine aynı boyutlarda fakat farklı MHz'de RAM alacağım, fazla bir şey harcamayacağım yani.
Anakart 2133MHz'e kadar destekliyor.

Diğer donanımlar;
  • MSI 970a-G46 Anakart
  • AMD Fx-8350 - 8 çekirdek - 4.0GHz (O.C. ile 4.8GHz şu an)
  • Toshiba 500 GB HDD
  • MSI GamingX GTX-1050 2G

Bu arada şunu kesinlikle değiştir dediğiniz bir parça varsa yazabilirsiniz, tabii çok para harcatmadan.

@Kalanlı Bölme Evet baktım pek bir fark yokmuş.
@NESTER34 Biriktirmelik bir sorun yok hocam, bilgisayara pek para yatırmak istemiyorum. Yeni oyunlar pek oynamıyorum, ileride komple değiştireceğim gerektiğinde. Ama ufak değişikliklere gerek yok sanırım şuanda, ya da yapamıyoruz.

@Kalanlı Bölme Evet baktım pek bir fark yokmuş.
@NESTER34 Biriktirmelik bir sorun yok hocam, bilgisayara pek para yatırmak istemiyorum. Yeni oyunlar pek oynamıyorum, ileride komple değiştireceğim gerektiğinde. Ama ufak değişikliklere gerek yok sanırım şuanda, ya da yapamıyoruz.

Odedigin paranin karsiligini alabileceğin bir degisiklik degil suan bence RAM. İsini görüyorsa degmez simdilik.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı