ASUS NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartım var
120 GB SSD'im var.
Bilgisayarımın işlemcim yüzünden yavaş çalıştığını düşünüyorum. Zira en basitinden League of Legend oynarken ya da Twitch platformunda 1080p yayın izlerken görev yöneticisinde CPU kullanımının %100 olduğunu görüyorum. Sizlerden öneri almak isterim. Sizce anakartımı değiştirmeden işlemci yükseltmek istesem önerileriniz neler olurdu?
Ya da onun yerine anakartımı da değiştirerek işlemciyi güncellemeyelim yardımlarınızı bekliyorum. Çok fazla masraf yapmak istemiyorum.
ekran kartını besliyordur belki ama kasma sorunu var gibi geliyor ilk bilgisayarı topladığım sıradaki gibi seri çalışmıyor bilgisayarım 10 gün kadar önce format attım güncellemelerini yaptım. çok bir beklentim yok zaten bilgisayardan internetten video izliyorum arada sırada da rekabetçi online oyunları oynuyorum. ama yetersiz geldiğini düşünüyorum performansın.
INTEL Core i5 10400F Soket 1200 10. Nesil fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Core i5 10400F en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
bu şekilde alsam sizce bir sorun çıkar mı b460 almak yerine h410 m m2. slotlu buldum sanki bi bakabilirmisiniz
ayrıca i510400f şu anda vatanda 1284 tl gözüküyor uygun geldi bana kıyaslama yapan sitede baktığımda en ucuz 1499 tl olarak gözüküyor sanırım vatanı listelemiyor