tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #21 Yunnus dedi: Anlattıklarından hiçbirini oynamak gibi bir isteğim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman uzun süre götürür sizi rekabete dayalı oyunlarda.
Yunnus dedi: Anlattıklarından hiçbirini oynamak gibi bir isteğim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman uzun süre götürür sizi rekabete dayalı oyunlarda.
A Aquarius Megapat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #22 Yunnus dedi: Anlattıklarından hiçbirini oynamak gibi bir isteğim yok. Genişletmek için tıkla... LoL, CS, Valorant gibi oyunlardan devam edecekseniz ve işlemciniz de fena değilse uzun bir süre daha götürür.
Yunnus dedi: Anlattıklarından hiçbirini oynamak gibi bir isteğim yok. Genişletmek için tıkla... LoL, CS, Valorant gibi oyunlardan devam edecekseniz ve işlemciniz de fena değilse uzun bir süre daha götürür.
Yunnus Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #23 tahamert123 dedi: O zaman uzun süre götürür sizi rekabete dayalı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... CS:GO Valorant M&B Bannerlord 2 ve YouTuber'larin oynadığı bazı oyunlar ve pes. Aquarius dedi: LoL, CS, Valorant gibi oyunlardan devam edecekseniz ve işlemciniz de fena değilse uzun bir süre daha götürür. Genişletmek için tıkla... AMD ryzen 3 1200 işlemci Alıcam
tahamert123 dedi: O zaman uzun süre götürür sizi rekabete dayalı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... CS:GO Valorant M&B Bannerlord 2 ve YouTuber'larin oynadığı bazı oyunlar ve pes. Aquarius dedi: LoL, CS, Valorant gibi oyunlardan devam edecekseniz ve işlemciniz de fena değilse uzun bir süre daha götürür. Genişletmek için tıkla... AMD ryzen 3 1200 işlemci Alıcam
Bilgehan Kartal Kilopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #24 Yunnus dedi: Benim parçalarım aynı olsa siz bana 1800 TL ekran kartı + işlemci veya 1400 TL'ye APU sistem önerisi yapabilir misiniz APU sisteme 2x8 RAM yapacağım elimden bunlar geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçeyle 2.el'e girerseniz daha mantıklı olur. Aynı bir konu açın ordan yardımcı olalım.
Yunnus dedi: Benim parçalarım aynı olsa siz bana 1800 TL ekran kartı + işlemci veya 1400 TL'ye APU sistem önerisi yapabilir misiniz APU sisteme 2x8 RAM yapacağım elimden bunlar geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçeyle 2.el'e girerseniz daha mantıklı olur. Aynı bir konu açın ordan yardımcı olalım.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.589 Çözümler 14 3 Mayıs 2021 #25 Aquarius dedi: Büyük bütçeli ve yüksek boyutlu oyunlar mesela Cyberpunk RDR2 GTA 5 tarzı. Genişletmek için tıkla... GTA 5 için asla zorluk çıkarmaz.
Aquarius dedi: Büyük bütçeli ve yüksek boyutlu oyunlar mesela Cyberpunk RDR2 GTA 5 tarzı. Genişletmek için tıkla... GTA 5 için asla zorluk çıkarmaz.