Arkadaş nerede yeni bir oyundan bahsetmiş? Eski oyunları 720P'de oynarsınız demiş bende 1080p yüksekte oynuyorum yazdım? Sizce 2013'te ki GTA V ile şu anki GTA V grafikleri aynı mı?
O bilgisayarda yüksekte GTA 5 1080p oynaman mümkün değil. En fazla açar biraz araba sürebilirsin. Droptan ya da düşük FPS'ten oynayamazsın. Ben 16 GB RAM, 4 GB GTX 1050 ve i7 7700HQ bilgisayarda en yüksekte 60FPS zor alıyorum.
O bilgisayarda yüksekte GTA 5 1080p oynaman mümkün değil. En fazla açar biraz araba sürebilirsin. Droptan ya da düşük FPS'ten oynayamazsın. Ben 16 GB RAM, 4 GB GTX 1050 ve i7 7700HQ bilgisayarda en yüksekte 60FPS zor alıyorum.
Nerede sabit 60 FPS alıyorum demişim onuda anlamadım.
Zaten 40-60 FPS arası alıyorum dedim attığım videoda ortalama 50 FPS. Gerçekten üste çıkmak için hatanızı kabul etmemek için yer arıyorsunuz tuhafsınız. 720p'de oynanıyordu en fazla hadi onuda açıklar mısınız?
Kanka kaç konu sapmış GTA 5'te kaç FPS aldığını sormamışsın zaten. Bu bilgisayar DDR3, 8 GB ve 2 GB ekran kartı var. İşlemci desen çok pahalı değil. Bu bilgisayarı en iyi ihtimal 3 bine satarsın. Başka söyleyeceğim bir şey yok.
Oynayabiliyorum. İddia ettiğim 40-60 FPS ama itiraz ettiniz, kanıtladım hala şey yapıyorsunuz kötü bir amacım yoktu bir şey yaptıysamda özür dilerim daha fazla tartışmak istemiyorum.
Oynayabiliyorum. İddia ettiğim 40-60 FPS ama itiraz ettiniz, kanıtladım hala şey yapıyorsunuz kötü bir amacım yoktu bir şey yaptıysamda özür dilerim daha fazla tartışmak istemiyorum.