GTX 1050 sistem LOL'de 30 FPS veriyor

İşlemci 1. nesil ve çok düşük. Darboğaz yapıyordur. Benim işlemcim bile bir miktar darboğaz yapıyor 1050'ye. İşlemciyi değiştirirsen faydası dokunur.

Tamamdır.

Oyun kapanıyor o yüzden ekran görüntüsü alamıyorum dakika 5'de no signal deyip kendini resetliyor bilgisayar önceki GT 730 ekran kartımda herhangi bir problem yoktu.

İşlemci 1. nesil ve çok düşük. Darboğaz yapıyordur. Benim işlemcim bile bir miktar darboğaz yapıyor 1050'ye. İşlemciyi değiştirirsen faydası dokunur.

Oyun kapandı bilgisayar kendini resetledi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarınız turbox, izoly olabilir mi?
Eğer oysa cidden kötü 1.nesil işlemci eski e. Kartlarını ederinin 2 katına satıyorlar.

Eğer oysa cidden kötü 1.nesil işlemci eski e. Kartlarını ederinin 2 katına satıyorlar.

Onu nasıl anlıyoruz ben size GPU Z değerlerimi atayım mı?

Ben ekran kartını daha yeni 600 TL'ye aldım.

PSU mu yetersiz diye düşündüm ama yeterli duruyor. 75W GPU + 75W CPU=150W yapıyor. En yüksek ayarlarda denedin mi oyunu? Bir de öyle dene bakalım.

PSU mu yetersiz diye düşündüm ama yeterli duruyor. 75W GPU + 75W CPU=150W yapıyor. En yüksek ayarlarda denedin mi oyunu? Bir de öyle dene bakalım.

CPU 80 derece oluyordu LOL'de giriş ekranında.

CPU boşta 50-60 derece - GPU boşta 30-40 derece arası (ekran kartı gaminx olduğu için 60 derecede fanlar dönüyor)

Denedimde olmuyor hala aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…