GTX 1050 sistem LOL'de 30 FPS veriyor

A.

PSU mu yetersiz diye düşündüm ama yeterli duruyor. 75W GPU + 75W CPU=150W yapıyor. En yüksek ayarlarda denedin mi oyunu? Bir de öyle dene bakalım.

Arkadaslar. PSU yetersiz olabilir lutfen biraz PSU nedir araştırın PSU sadece Watt'a bagli değil kardesim PSU'nun ustundeki değerler nedir 12V değeri kac amper bana söyler misin ya da resmini cek o degerlerin.

i5 9400F GTX970 kullanıyorum gayet memnunum 144 Hz monitör ile 400 450 FPS alıyorum 8 9 nesil işlemci alabilirsin.

Tamamdır.

A.

Arkadaslar. PSU yetersiz olabilir lutfen biraz PSU nedir araştırın PSU sadece Watt'a bagli değil kardesim PSU'nun ustundeki değerler nedir 12V değeri kac amper bana söyler misin ya da resmini cek o degerlerin.

Yellow orange purple diyor onlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaslar cep telefonu ile bakıpta yazıyorun. Anladıgım kadarıyla arkadaşımız PSU'da PCI-e guc bağlantısı olmadığı için Molex bağlantısından PCI-e çevirici ile ekran kartına güç veriyor, bu sorun teşkil ediyor büyük ihtimalle. Çünkü Molex'ler yeterli değiller ekran kartınız için ve tehlikelide bir işlem bu yaptığınız. En yakın zamanda güç kaynağınızı değiştirip PCI-e güç çıkışli bir model alıp ya da çevrenizde var ise denemeniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bakınız buradaki videoda 1050 Ti 4 GB ekran kartını bile çok az bir miktarda darboğaz yapıyor.

Son düzenleme:
i5 9400F GTX970 kullanıyorum gayet memnunum 144 Hz monitör ile 400 450 FPS alıyorum 8 9 nesil işlemci alabilirsin.
Bilader hangi ayarlar da oynuyon? lolde o kadar boş oyun değil. Ben Ryzen 5 2600 ve RTX 2060, ddr4 3000 mhz ram ile ultra da 80 200 arası geziyor kavisli 144 hz normal kalitede bir mönitorum var. Bana sallıyorsun gibi geldi.

Tamamdır.

Oyun kapanıyor o yüzden ekran görüntüsü alamıyorum dakika 5'de no signal deyip kendini resetliyor bilgisayar önceki GT 730 ekran kartımda herhangi bir problem yoktu.

Oyun kapandı bilgisayar kendini resetledi.
Dostum ben de yeni 1050ti sistem dizdim. İşlemcim ryzen 3 2200g maddiyat kısıtlı diye bunu tercih ettim memnunum şuan. Sana ryzen3 1300x veya 2200g öneririm paran varss daha iyileri var tabi. Ve psu önemli yani güç. Benim sisteme 350w yetmiyordu gidip 600w aldım 375tly. Yeteri kadar güç kullanmazsan yakarsın falan dikkatli ol

Hocam o işlemci o ekran kartında darboğaz yapar diye düşünüyorum. İşlemci çok güçsüz. Yeni ekran kartı alsan da bir işe yaramaz diye düşünüyorum. İşlemcinizi güçlendirmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı