GTX 1050 sistem oyunlarda kasma ve donma yapıyor

Explorer22

Decapat
FIFA 18 ve diğer oyunlarda 4 aydır aşırı kasma var. 4 ay önce 0 donmayla 5-6 saat oynadığım oyunlar donmaya başladı. Parça değişmedim donmasın diye formatta attım ama yok aşırı bir donma var.
En çok oynadığım ve en çok sorun yaşadığım oyunu anlatayım.

Oyuna giriyorum 0 donma ve kasma. Menüde takılıyorum transfer falan yapıyorum takılmalar oluyor, ilk maça giriyorum donma yok, kasma da yok. Oyundan çıktım menüde acayip bir yavaşlık var. 2. maça geçince deli gibi kasıyor, takıntılar artıyor, oyunu kapayıp bir daha girince döngü başa dönüyor. İşlemci, ekran kartı ısılarına baktım 55-64 arasında geziyorlar. Arkadaşım ideal olduğunu söyledi.
  • Ekran kartım: GTX 1050
Son 2 gündür de sorun verip kapanıyor
Sorunun fotoğrafı:

Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sürücünü kaldırıp tekrar kur.

Sistemini tam olarak belirt.

Öncelikle ekran kartın sürücünün güncelliğini kontrol et. Değilse güncelle. Güncelse DDU ile kaldırıp tekrar kur.

DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Güncel Windows 10 kullandığını varsayarak BIOS güncellemesi varsa onu da yapmanı öneriyorum. Bunları yaptıktan sonra sonuçları yaz. Bir de oyun orijinal mi? Diğer oyunlarda da sorun var mı?

DDU ile sürücünü kaldırıp tekrar kur.
Açıkcası nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Sistemim;
8gb ram
i3 6100 işlemci
GTX 1050
Windows 10
Oyun orijinal değil ama diğer oyunlarda da bu seviyede olmasa da bir düşüş söz konusu zaten oyunu farklı kaynaklardan tekrarda yüklemeyi denedim.
DDU ile nasıl kaldıracağımı tam anlayamadım. BİOS bilgimde pek yok. Son olarak driver güncel güncellediğimden bu yanamı güncellemeden 1-2 hafta öncemi ne zaten yavaşlamaya başlamıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…