GTX 1050 sistem RDR 2'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 11

qReeN

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1050
İşlemci
İntel Core İ7 8750H
RDR 2'yi akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Eğer oynayamıyorsam boşuna 120 GB indirmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.

RDR 2'yi akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Eğer oynayamıyorsam boşuna 120 GB indirmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Grafik ayarlarını özelleştirerek minimum 45 maksimum 70 FPS görüyordum ben 1050 Ti ile bundan 3 ay önce işlemcim i5 7440'dı.

Hocam şu videodakiyle aynı özelliklere hatta bir tık iyisine sahipsiniz. Videodaki yönergeleri denemek iyi bir sonuç verebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynarsın herhalde ama Ultra grafiklerde açmaz ekran kartı kaç GB bu arada.

Ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB 1050 Ti değil normal 1050.

Grafik ayarlarını özelleştirerek minimum 45 maksimum 70 FPS görüyordum ben 1050 Ti ile bundan 3 ay önce işlemcim i5 7440'dı.

Ya çok da kalite meraklısı değilim oyunu akıcı bir şekilde oynuyum hikayesini zevk alarak bitireyim başka da bir şey istemiyorum sadece oynayışım engellenmesin istiyorum.

Açıkçası 30 FPS gözümü korkutmadı değil umarım 50 FPS gibi değer görebilirim.

Burada açılan forum beni bayağı korkutmuştu yardımcı oldugunuz için teşekkürler.

Hocam vallahi best optimization falan filan demiş ama texture qualityi ultraya çekmiş ayarların çoğu da mediumda. Rahatsız etmezse (ki etmez) her şeyi Low alın 60'ı geçersiniz. (umarım)

Ayrıca çok rahat akıcı oynarsın. i7 6700hq GTX960M ile 1080p low-med ayarlarda 30-35FPS alıyordum.

Lowda ortalama 40 FPS alırsın.

Zamanında 26 FPS metro 2033 bitirdiğimi varsayarsak sende 40 FPS bitirebilirsin.

Hocam vallahi best optimization falan filan demiş ama texture qualityi ultraya çekmiş ayarların çoğu da mediumda. Rahatsız etmezse (ki etmez) her şeyi Low alın 60'ı geçersiniz. (umarım)

Vallahi zaten öyle yapacağım hepsini Low kullanacağım 40 50 FPS alırsam iyi olur çok sağ olun hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…