- RAM
- 16
- SSD veya HDD modeli
- 512 GB SSD
- Ekran kartı
- Nvidia GeForce GTX 1050
- İşlemci
- İntel Core İ7 8750H
RDR 2'yi akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Eğer oynayamıyorsam boşuna 120 GB indirmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Oynarsın herhalde ama Ultra grafiklerde açmaz ekran kartı kaç GB bu aradaRDR 2'yi akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Eğer oynayamıyorsam boşuna 120 GB indirmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.
RDR 2'yi akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Eğer oynayamıyorsam boşuna 120 GB indirmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Oynarsın herhalde ama Ultra grafiklerde açmaz ekran kartı kaç GB bu arada.
Grafik ayarlarını özelleştirerek minimum 45 maksimum 70 FPS görüyordum ben 1050 Ti ile bundan 3 ay önce işlemcim i5 7440'dı.
Hocam şu videodakiyle aynı özelliklere hatta bir tık iyisine sahipsiniz. Videodaki yönergeleri denemek iyi bir sonuç verebilir.
İyi de bu laptop. H seri bir işlemcisi var. Masaüstü değil.Grafik ayarlarını özelleştirerek minimum 45 maksimum 70 FPS görüyordum ben 1050 Ti ile bundan 3 ay önce işlemcim i5 7440'dı.
Ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB 1050 Ti değil normal 1050.
Ya çok da kalite meraklısı değilim oyunu akıcı bir şekilde oynuyum hikayesini zevk alarak bitireyim başka da bir şey istemiyorum sadece oynayışım engellenmesin istiyorum.
Açıkçası 30 FPS gözümü korkutmadı değil umarım 50 FPS gibi değer görebilirim.
Burada açılan forum beni bayağı korkutmuştu yardımcı oldugunuz için teşekkürler.GTX 1050 laptop RDR 2'de kaç FPS verir?
GTX 1050, 16 GB RAM, i7 7. nesil, 1TB hafıza, HP Gaming laptopum var. RDR2 de kac FPS oynarım?www.technopat.net
Ayrıca çok rahat akıcı oynarsın. i7 6700hq GTX960M ile 1080p low-med ayarlarda 30-35FPS alıyordum.RDR 2'yi akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Eğer oynayamıyorsam boşuna 120 GB indirmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Hocam vallahi best optimization falan filan demiş ama texture qualityi ultraya çekmiş ayarların çoğu da mediumda. Rahatsız etmezse (ki etmez) her şeyi Low alın 60'ı geçersiniz. (umarım)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.