Oynatmaz gta 5 i 10 fps alan kart rdr 2 nasıl oynatsın.Yanlış bilgi vermeyin insanlara çok rahat oynar arkadaşım GTX 950 ile 1080 Low ayarlarda 60 FPS alıyor.
Bilgisayarım laptop. GTX 1050 ekran kartı(Intel'in ekran kartı ile VRAM paylaşıyor toplam 4 GB VRAM), i5 9300H işlemci, 8 GB RAM, Windows 11. ben GTA indirdiğimde 10FPS falan veriyordu gittim dosya falan ekledim 100FPS civarı oldu akıcı oynuyorum artık. GTA normalde kasıyorsa RDR bir hayli kasar diye düşünüyorum fakat oyun dışı dosya falan eklesem gene oyunun FPS'i artar mı? Oynanılabilir hale gelebilir mi?
Ben oynatmaz demedim. 1050 fazla güçsüz dedim.
Oynatmaz GTA 5'i 10 FPS alan kart RDR 2 nasıl oynatsın.
Fps düşük olacak eğer benlik sorun yok dersen 30 fps civarında oynatır diye düşünüyorum.Bilgisayarım laptop. GTX 1050 ekran kartı(Intel'in ekran kartı ile VRAM paylaşıyor toplam 4 GB VRAM), i5 9300H işlemci, 8 GB RAM, Windows 11. ben GTA indirdiğimde 10FPS falan veriyordu gittim dosya falan ekledim 100FPS civarı oldu akıcı oynuyorum artık. GTA normalde kasıyorsa RDR bir hayli kasar diye düşünüyorum fakat oyun dışı dosya falan eklesem gene oyunun FPS'i artar mı? Oynanılabilir hale gelebilir mi?
GTX 1050 zaten rdr 2 yi rahat oynatır ama kartı sahte olabilir yada kartta birşey olabilir gta 5 i 10 fps oynatması normal değil o zamanda rdr2 oynatmaz o yüzden oynatmaz dedim.Hocam arkadaşta bir problem var. 1050 GTA 5'i rahat rahat oynatıyor. Ben GTX 750 ile RDR2 de 60 FPS aldığımı biliyorum.
GTX 1050 zaten RDR 2'yi rahat oynatır ama kartı sahte olabilir ya da kartta bir şey olabilir GTA 5'i 10 FPS oynatması normal değil o zamanda RDR2 oynatmaz o yüzden oynatmaz dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.