GTX 1050 sistem RDR2 oynatır mı?

Bilgisayarım laptop. GTX 1050 ekran kartı(Intel'in ekran kartı ile VRAM paylaşıyor toplam 4 GB VRAM), i5 9300H işlemci, 8 GB RAM, Windows 11. ben GTA indirdiğimde 10FPS falan veriyordu gittim dosya falan ekledim 100FPS civarı oldu akıcı oynuyorum artık. GTA normalde kasıyorsa RDR bir hayli kasar diye düşünüyorum fakat oyun dışı dosya falan eklesem gene oyunun FPS'i artar mı? Oynanılabilir hale gelebilir mi?

GTA 5 normalde 1050 oynatması lazım. RDR2 ise belki zorlanır ama 720P'de oynatır.

Bilgisayarım laptop. GTX 1050 ekran kartı(Intel'in ekran kartı ile VRAM paylaşıyor toplam 4 GB VRAM), i5 9300H işlemci, 8 GB RAM, Windows 11. ben GTA indirdiğimde 10FPS falan veriyordu gittim dosya falan ekledim 100FPS civarı oldu akıcı oynuyorum artık. GTA normalde kasıyorsa RDR bir hayli kasar diye düşünüyorum fakat oyun dışı dosya falan eklesem gene oyunun FPS'i artar mı? Oynanılabilir hale gelebilir mi?
Fps düşük olacak eğer benlik sorun yok dersen 30 fps civarında oynatır diye düşünüyorum.

Hocam arkadaşta bir problem var. 1050 GTA 5'i rahat rahat oynatıyor. Ben GTX 750 ile RDR2 de 60 FPS aldığımı biliyorum.
GTX 1050 zaten rdr 2 yi rahat oynatır ama kartı sahte olabilir yada kartta birşey olabilir gta 5 i 10 fps oynatması normal değil o zamanda rdr2 oynatmaz o yüzden oynatmaz dedim.

Oynatmaz diyenlere dislike atanlara baya gıcık oldum. Ne bekliyonuz oynatır mı diyelim. Teknik olarak açar oynatır ama low ayarlarda 700p baya kötü bir görüntüyle 40 fps. Zevk alıyorsan bundan, oynatır.
Ayrıca sadece 1050 oyunun gücüne yetişemez hiç yoktan iyi bir işlemci ve o oyun için en az 16 GB rame ihtiyacın var

GTX 1050 zaten RDR 2'yi rahat oynatır ama kartı sahte olabilir ya da kartta bir şey olabilir GTA 5'i 10 FPS oynatması normal değil o zamanda RDR2 oynatmaz o yüzden oynatmaz dedim.

i5 9300H mobil işlemci olduğuna göre arkadaş laptop kullanıyor sahte ekran kartı mevzusunu laptoplarda görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı