GTX 1050 sistem yükseltme

Olur ancak gerek yok çünkü elinizde 1050 var. 1060 veya 580 olsa para harcamaya değer ancak 1050 için bu kadar yeterli.

Anladım peki i3 7100 ile arasında çok fark var mı işlemcinin bide bu sistem kaç yıl oyun oynatır ? Oyunlarda ultra ayar beklemiyorum zaten medium-high ayarlar

İlerde i5 işlemci ile güncellerim olmadı düşüncem bu

Son düzenleme:
Anladım peki i3 7100 ile arasında çok fark var mı işlemcinin bide bu sistem kaç yıl oyun oynatır ? Oyunlarda ultra ayar beklemiyorum zaten medium-high ayarlar

İlerde i5 işlemci ile güncellerim olmadı düşüncem bu
Şuanki sisteminizin özelliklerini tam olarak atarmısınız.

Değiştirmek istediğiniz parçalar neler ona göre öneri yapalım ve maksimum fiyatınız ne kadar

GTX 1050 zaten her oyunu medium/high arasında oynatır zaten ekran cozünürlüğünüz 1366x768 buda ekran kartını daha az yormasını ve FPS'in yüksek çözünürlüklere oranla daha fazla olmasını sağlayacak.

Oynadığınız oyunlara göre kullanım yılı değişir .2 ile 4 yıl arasında kullanırsınız tahminen ama dediğim gibi oynadığınız oyuna göre değişir .

Sistem önerileri :

DDR3 : X4 860K , MSI A-68HM E33 V2 , 8GB DDR3 ram (markası ve fiyatı sana kalmış)

DDR4: G4560 , MSI H110 M PRO-VD DDR4 2133mhz, 8GB DDR4 ram (markası ve fiyatı sana kalmış uygun olanı seç)

Kasa Önerisi : zaten corsair'in 550w PSU'su varsa PSU alman gerek yok . (Everest rampage tıtan plus , Everest rampage 77)
yada beğendiğin başka kasa alabilirsin.

İ3 7100 ile G4560 arasında fark yok en az 3fps , en fazla 6 fps fark atıyor bence fiyat farkına bakınca alınmaz.

Son düzenleme:
Şuanki sisteminizin özelliklerini tam olarak atarmısınız.

Değiştirmek istediğiniz parçalar neler ona göre öneri yapalım ve maksimum fiyatınız ne kadar

GTX 1050 zaten her oyunu medium/high arasında oynatır zaten ekran cozünürlüğünüz 1366x768 buda ekran kartını daha az yormasını ve FPS'in yüksek çözünürlüklere oranla daha fazla olmasını sağlayacak.

Oynadığınız oyunlara göre kullanım yılı değişir .2 ile 4 yıl arasında kullanırsınız tahminen ama dediğim gibi oynadığınız oyuna göre değişir .

Sistem önerileri :

DDR3 : X4 860K , MSI A-68HM E33 V2 , 8GB DDR3 ram (markası ve fiyatı sana kalmış)

DDR4: G4560 , MSI H110 M PRO-VD DDR4 2133mhz, 8GB DDR4 ram (markası ve fiyatı sana kalmış uygun olanı seç)

Kasa Önerisi : zaten corsair'in 550w PSU'su varsa PSU alman gerek yok . (Everest rampage tıtan plus , Everest rampage 77)
yada beğendiğin başka kasa alabilirsin.

İ3 7100 ile G4560 arasında fark yok en az 3fps , en fazla 6 fps fark atıyor bence fiyat farkına bakınca alınmaz.

Arkadaşlar öneri yapmış zaten sizde yaptınız teşekkürler mecbur o ekran kartını takınca dönüştürücü kullanacağım. Bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ileride i5 yeni serilerden alırım şuanlık g4560 gayet yeterli geldi.

Ayrıca kasayı değişmem daha iyi olur herhalde casper kasa sonuçta pek sıcak bakmıyorum.

Şuan ki sistemin ; anakart :pegatron
Ram:2gb + 4gb 1333mhz ddr3
1Tb Harddisk
İşlemci:i5 2400 (bunu satarım diye düşünüyorum rahatça)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı