GTX 1050 sistemde CoD Warzone kasmaya başlıyor

Barançopur0505

Decapat
Bilgisayar Özellikleri:
GTX 1050 2 GB
i3-9100F
16 GB RAM(8x2)

CoD Warzone'yi açıp 2 el Battle Royale atıyorum, bu 2 el boyunca FPS hep 40-50 ama 1 saat sonra yani 3. maçta FPS 15-18 arası gidip geliyor, hiç 20'ye çıkmıyor. Ama oyuna çık gir yapınca FPS tekrar 40-50 oluyor yani kasma düzeliyor.

-Isınmı problemi yok, 5 defa kontrol ettim.
-Virüs yok, Kaspersky - ESET antivürüs - Malwarebytes ile tarattım, hiçbir şey bulmadılar.

Bilgisayar özellikleri:
GTX 1050 2 GB.
i3-9100F.
16 GB RAM(8x2)

CoD Warzone'yi açıp 2 el Battle Royale atıyorum, bu 2 el boyunca FPS hep 40-50 ama 1 saat sonra yani 3. maçta FPS 15-18 arası gidip geliyor, hiç 20'ye çıkmıyor. Ama oyuna çık gir yapınca FPS tekrar 40-50 oluyor yani kasma düzeliyor.

-Virüs yok, Kaspersky - ESET antivürüs - Malwarebytes ile tarattım, hiçbir şey bulmadılar.

Düşüncem ekran kartının yetersizliği. Ki yetersiz bir kart 2020 yılında güncel oyunlar için. Stabil çalışmaması gayet doğal diye düşünüyorum. Yine de başkalarının yorumlarını bekle.

Artı -3 Eksi
Bilgisayar özellikleri:
GTX 1050 2 GB.
i3-9100F.
16 GB RAM(8x2)

Hangi grafik ve çözünürlük ayarında oynuyorsunuz acaba? Sisteminiz minimum değerleri rahatlıkla karşılıyor.

Minimum değer bilmiyorum ancak güncellemelerle Warzone epey değişti ve online oyunlarda rastladığım diğer oyuncular da bu sıkıntıdan muzdarip, üzülerek söylüyorum ki 1050 artık Warzone için yeterli bir kart değil.

Bilgisayar özellikleri:
GTX 1050 2 GB.
i3-9100F.
16 GB RAM(8x2)

Normaldir 2 GB VRAM yetersiz kalabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı