efe_odabasoglu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 20 23 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ben GTA Online da çok düşük FPS alıyorum. Sistemim; GTX 1050 4 GB i7-7700HQ işlemci 16 GB RAM. Sizce neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2021
Arkadaşlar ben GTA Online da çok düşük FPS alıyorum. Sistemim; GTX 1050 4 GB i7-7700HQ işlemci 16 GB RAM. Sizce neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 23 Haziran 2021 #2 MSI Afterburner ile ısı değerlerini kontrol ettin mi? Ek olarak RAM tek kanal mı? Artı 0 Eksi
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #3 efe_odabasoglu dedi: Arkadaşlar ben GTA Online da çok düşük FPS alıyorum. Sistemim; GTX 1050 4 GB i7-7700HQ işlemci 16 GB RAM. Sizce neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver'ler güncel mi? Artı 0 Eksi
efe_odabasoglu dedi: Arkadaşlar ben GTA Online da çok düşük FPS alıyorum. Sistemim; GTX 1050 4 GB i7-7700HQ işlemci 16 GB RAM. Sizce neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver'ler güncel mi?
dr1.6 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/ Müzisyen 23 Haziran 2021 #4 Online da offline a göre daha düşük fps almanız normal. Kaç fps alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS efe_odabasoglu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 20 23 Haziran 2021 #5 CillianMurphy dedi: MSI Afterburner ile ısı değerlerini kontrol ettin mi? Ek olarak RAM tek kanal mı? Genişletmek için tıkla... ram 2 kanal msı afterburner kontrol etmedim dr1.6 dedi: Online da offline a göre daha düşük fps almanız normal. Kaç fps alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 70-80(Story Mod) Kobra Ahmet Çakar dedi: Driver'ler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: MSI Afterburner ile ısı değerlerini kontrol ettin mi? Ek olarak RAM tek kanal mı? Genişletmek için tıkla... ram 2 kanal msı afterburner kontrol etmedim dr1.6 dedi: Online da offline a göre daha düşük fps almanız normal. Kaç fps alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 70-80(Story Mod) Kobra Ahmet Çakar dedi: Driver'ler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #6 efe_odabasoglu dedi: 70-80(Story Mod) Genişletmek için tıkla... Story mod için gayet normalmiş. Artı 0 Eksi
KS KS efe_odabasoglu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 20 23 Haziran 2021 #7 Ama yüksekte Ben Online ı Ortada 30 fps oynuyom işlemciye afterburnerden overclock yapsam Artı 0 Eksi
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #8 efe_odabasoglu dedi: Ama yüksekte Ben Online ı Ortada 30 fps oynuyom işlemciye afterburnerden overclock yapsam. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok sizin ekran kartınız overclock olmadan bile ultra ayarlarda oynatacak bir kart çok garip. Artı 0 Eksi
efe_odabasoglu dedi: Ama yüksekte Ben Online ı Ortada 30 fps oynuyom işlemciye afterburnerden overclock yapsam. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok sizin ekran kartınız overclock olmadan bile ultra ayarlarda oynatacak bir kart çok garip.
KS KS efe_odabasoglu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 20 23 Haziran 2021 #9 Kobra Ahmet Çakar dedi: Hiç gerek yok sizin ekran kartınız overclock olmadan bile ultra ayarlarda oynatacak bir kart çok garip. Genişletmek için tıkla... bide bişey sorucam bu bloga nasıl sistemimi seninki gibi kaydedebilirim Kobra Ahmet Çakar dedi: Hiç gerek yok sizin ekran kartınız overclock olmadan bile ultra ayarlarda oynatacak bir kart çok garip. Genişletmek için tıkla... işlemciden dolayı kasma oluyor denmiş ama işlemcim iyi Artı 0 Eksi
Kobra Ahmet Çakar dedi: Hiç gerek yok sizin ekran kartınız overclock olmadan bile ultra ayarlarda oynatacak bir kart çok garip. Genişletmek için tıkla... bide bişey sorucam bu bloga nasıl sistemimi seninki gibi kaydedebilirim Kobra Ahmet Çakar dedi: Hiç gerek yok sizin ekran kartınız overclock olmadan bile ultra ayarlarda oynatacak bir kart çok garip. Genişletmek için tıkla... işlemciden dolayı kasma oluyor denmiş ama işlemcim iyi
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #10 efe_odabasoglu dedi: bide bişey sorucam bu bloga nasıl sistemimi seninki gibi kaydedebirim. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum maalesef. Artı 0 Eksi
efe_odabasoglu dedi: bide bişey sorucam bu bloga nasıl sistemimi seninki gibi kaydedebirim. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum maalesef.