Çözüldü GTX 1050 sistemde RDR2 düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Dyflinn

Hectopat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
RAM
24 GB
Ekran kartı
GTX 1050
İşlemci
i5-8300h
Merhabalar.
Geçen yıl maalesef Rockstar hesabımın çalınması üzerine RDR2 crack indirip bitirmiştim. Yaklaşık 38-45 arası bir FPS alıyordum. Hesabımı kurtardım ve RDR2 tekrar bitirmek istiyorum fakat önerilen aynı ayaları yapmama rağmen FPS 30'un üstüne bir türlü çıkmıyor, arada bir sadece 32 FPS falan oluyor. Çoğu ayarı denedim, NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek NVIDIA işlemcisine aldım, daha önceden izlediğim bir videodaki ayarları yaptım, GeForce Experience uygulamasından optimize ettim ama bir türlü FPS yükselmedi. Oyun Steam versiyonu bu arada.

Bu video sayesinde crack versiyonda 38-45 arası alıyordum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çünkü sizin işlemciniz i5 ve videodaki referans işlemci i7. :)

GPU, CPU ve RAM faktörünü unutmayalım. Ekran kartı tek başına güçlü olsa da diğer bileşenlerle birlikte çalışmaktadır.

Oyuna bir çok güncelleme geldi ve DLSS vb. bir takım optimizasyon ayarları eklendi diye biliyorum. Bunun yanı sıra kaplama detayları geliştirildiyse FPS düşmesi olası bir senaryodur.

Saygılarımla. 🌹

GPU, CPU ve RAM faktörünü unutmayalım. Ekran kartı tek başına güçlü olsa da diğer bileşenlerle birlikte çalışmaktadır.

Oyuna bir çok güncelleme geldi ve DLSS vb. bir takım optimizasyon ayarları eklendi diye biliyorum. Bunun yanı sıra kaplama detayları geliştirildiyse FPS düşmesi olası bir senaryodur.

Saygılarımla. 🌹

Çözüm

Saygılarımla. 🌹
Yaptığım ayar videolarından bir tanesiydi diğerlerini bulamadım. :D
Neyse yapacak bir şey yok o zaman 28 FPS oynanır mı bek bilemiyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı