GTX 1050 Sisteme işlemci önerisi

Dostum bu arkadaşın önerisi yönünde ilerle, o isteme 16gb Ram mutlaka tak veya 8+4 de olur ama mutlaka çıkar rahatlaması için, aksi takdirde bazı oyunlarda drop vs yersin Ram'den kaynaklı.
Zaten elimde 8 ram var pubg ye girdiğimde msı aftourbourner programı 7200 mb ram kulandığını gösteriyor genellikle oyunda tam olayların başladığı zamanlarda kasma oluyor sebebi ram olabilir ozaman.

Zaten elimde 8 ram var pubg ye girdiğimde msı aftourbourner programı 7200 mb ram kulandığını gösteriyor genellikle oyunda tam olayların başladığı zamanlarda kasma oluyor sebebi ram olabilir ozaman.
Kesinlikle odur diyebilirim dostum, PUBG gibi oyunlar fazla RAM tüketen oyunlar en azından 8+4 yap ve unutma oyun harici o an sistemde ram kullanıyor onuda düşünerek alım yap.

Evet sebebi RAM, işletim sisteminize hiç yer kalmıyor. Minimum 4GB daha ilave etmeniz bilgisayarınızı tanıyamamanıza neden olur :))

İlla K ibareli ya da İ7 işlemci almak şart değil. İ5 8400 & İ5 8500 her türlü işini görecektir ve yükseltme yaparsan da sorun yaşatmayacaktır sana.

Intel Core I5-8500 Core i5 3 GHz Soket 1151 Coffee Lake BX80684I58500 - Nanokatalog

Bu işlemci için minimum B360 yongalı anakart almanı tavsiye ederim. O da yaklaşık 350-400 TL civarındadır. Alırsan memnun kalacaksın.
Aynen hocam genelde bizim milletimiz ucuzdiye h110m vs den vaz geçmiyor ki böyle bir sisteme en azindan şahsi fikrim msi m3 ve m5 gaming serisi kullanırdım.

Arkadaşlar aslında bu pc kardeşime ders çalışmak film izlemek için alındı aslında laptop alınıcaktı bende altından girdim üstünden çıktım 2000 liraya bunu toplayabildim toplarkende sonradan elime para geçerse bi işlemci yükseltir yeni çıkan oyunlarıda oynarım diye düşünerek topladım g4400'lada bütün oyunları oynadım nerdeyse cod ww2 bile .Şuan elime staj ücretlerim geldi bende pcyi güncellemeye gidim dedim.Kafam baya karışıktı başta şuan sayenizde daha net bir fikire ulaştım.Mesaj atan herkeze teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı