GTX 1050 Sisteme macOS Kurmak

kmngang

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü PC kulalnıyorum. Sanal makineye macOS kurmak istiyorum. Xcode üzerinden çalışmak istiyorum.

Sistem:
  • İşlemci : AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor 3.00 GHz
  • RAM Bellek : 4 GB
  • Ekran Kartı : GTX 1050 Gaming

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal makinede kullanmak ve daha doğrusu yazılım geliştirmek için yeterli sistem belleğine sahip değilsiniz. Hackintosh yapmanız daha mantıklı olur. Buradan indirdiğiniz imaja AMD yaması entegre edebilirsin ya da kealOS gibi yapısından AMD destekleyen bir imaj ile kurulum yapabilirsin. kealOS ile kurulum denersen buradan destek alman zor olacaktır. O imajı indirdiğin sitede konu açarsan OS'i modlayan arkadaş daha iyi destek olacaktır. :)

kealOSXinfo El Capitan 10.11.6 AMD, Ryzen & Intel - RAW İmaj
kealOSXinfo Yosemite 10.10.5 AMD, Ryzen & Intel - RAW İmaj
kealOSXinfo Mavericks 10.9.5 AMD, Ryzen & Intel - RAW İmaj
İhtiyacın olan sürüme göre oradan indirirsin ardından kurulum yapmayı denersin. İlk sefer zor gelebilir ama sonradan alışırsın. Sorun yaşarsan imajın konusuna yorum olarak belirt arkadaş yardımcı olacaktır. Hangisini indireceğine karar veremezsen o sisteme Yosemite daha iyi olur hatta Mavericks en stabil çalışanı olur büyük ihtimalle. İhtiyaç varsa El Captain ve üzeri de kurulabilir ama ne kadar iyi çalışır bilinmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı