howl ubbs Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:32 #1 Sistemim GTX 1050 i5 7400. 8 GB RAM 100 70 FPS arası bir FPS alıyorum ancak yetmiyor, monitörüm 240 Hz ama sistem alamam başka şehre taşınmayı düşünüyorum, overclock daha önce yapmadım bir bilgim de yok ancak yaparsam FPS artışı olur mu?
Sistemim GTX 1050 i5 7400. 8 GB RAM 100 70 FPS arası bir FPS alıyorum ancak yetmiyor, monitörüm 240 Hz ama sistem alamam başka şehre taşınmayı düşünüyorum, overclock daha önce yapmadım bir bilgim de yok ancak yaparsam FPS artışı olur mu?
EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.196 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:50 #11 howl ubbs dedi: Undervolt ne oluyor ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Voltaj kısarak ısınması engelliyorsun, ısınmadığı içinde kendi daha yüksek hızlara boostlayabiliyor. Dolaylı yoldan overclock gibi düşünebilirsin. Artı 0 Eksi
howl ubbs dedi: Undervolt ne oluyor ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Voltaj kısarak ısınması engelliyorsun, ısınmadığı içinde kendi daha yüksek hızlara boostlayabiliyor. Dolaylı yoldan overclock gibi düşünebilirsin.