Bir şey diyemem bu kendi tercihidir. İndirimlerde 200 Lira civarına inen bir oyun RDR 2. Ben olsam param yoksa bekleyip daha sonra oynamayı, ya da oynamamayı tercih ederdim. Dediğim gibi bu kişinin ahlak anlayışına bağlı.
@359107 korsan hak yemektir. Nasıl biriktireceği beni alakadar etmez. Sen de uzun saatler boyunca yazılımla uğraşsaydın sen de benim gibi karşı olurdun.
Yine aynı boş muhabbet.
Paran yoksa gayet de korsan oynayabilirsin.
Adamlar zaten hakkını fazlasıyla almıştır.
Daha hala inatla Türkçe dil desteği getirmeyen bir firmaya bu kadar destek çıkmaya gerek yok.
@359107 korsan hak yemektir. Nasıl biriktireceği beni alakadar etmez. Sen de uzun saatler boyunca yazılımla uğraşsaydın sen de benim gibi karşı olurdun.
Adamlar sanki oyunu yaparken dünyada korsan diye bir şey olduğu bilmeden yapıyorlar. Oyunu o kadar pahalı yapmasamışlar. Ben korsan oynuyorum bana bir şey diyen de yok.
Adamlar sanki oyunu yaparken dünyada korsan diye bir şey olduğu bilmeden yapıyorlar. Oyunu o kadar pahalı yapmasamışlar. Ben korsan oynuyorum bana bir şey diyen de yok.
Sana bir zararı var mı? Yok. Bir suç işliyor mu? Hayır. Seni ilgilendirir mı? Hayır. Adam istediği gibi oynasın. Ben daha başka bir şey yazmıycam. Bana kimse karışamaz.