Khimaria
Kilopat
Daha fazla
Daha önce konu açmıştım fakat uzun uzun konuşmamıza rağmen bir şekilde çözüm bulamadık. Sıkıntıyı benden istenen verilere göz atarken saptayabildim, oyunlarda FPS 120 ve çevresine doğru düşüş gerçekleştirdiğinde işlemci ya da ekran kartının zorlanması gibi kasıntı şeklinde bir görüntü ortaya çıkıyordu. Ani FPS düşüşlerinden olacağını düşünerek üstüne gitmedim fakat FPS sabitlerken tam olarak 120 seçeneğini seçtiğimde o rahatsız edici akıcılığı bozan, sanki bilgisayarı kasıntıdan öldürecek gibi olan sorunla karşılaştım. Sonra ise 70 80 140 150 FPS gibi değerleri denediğimde çok daha akıcı olduğunu fark ettim.(120 FPS'de yaşanan sıkıntının aynısı 60 FPS'de de gerçekleşti).Oyunlarda akıcılık bir anda gittiği için oynanmayacak bir hal alıyor çok sinir bozucu ve odaklanmayı,oyunu oynamayı engelleyen bir sıkıntı çekiyorum umarım yardım edebilirsiniz. Çözümünüz düşündüğünüz, bildiğiniz herhangi bir şey olursa benimle paylaşırsanız çok iyi olur. Sistem özelliklerini ve monitörü merak edenler olacaktır onlarda şu şekilde:
Nvidia GTX 4GB 1050 Ti
Intel i3-4160
Acer KG221QBMIX 21.5''1ms 75Hz Freesync
(Darboğaz gibi bir sıkıntı yok isterseniz onların verilerini de koyabilirim işlemciyi çok yoran bir oyun oynamıyorum.)
Nvidia GTX 4GB 1050 Ti
Intel i3-4160
Acer KG221QBMIX 21.5''1ms 75Hz Freesync
(Darboğaz gibi bir sıkıntı yok isterseniz onların verilerini de koyabilirim işlemciyi çok yoran bir oyun oynamıyorum.)
Son düzenleyen: Moderatör: