GTX 1050 Ti 150 TL PSU Önerisi

Tildax

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar topladım fakat önceki konuda yazdığım sorun çıktı, öneri olarak yeni bir PSU al dediler. Bilgisayarımın özellikleri :

ASUS Strix 1050 Ti
Pentium G4560
Kingston 8 GB RAM
1 WD green 1 Samsung HDD
MSI H110M Pro-VD

200W filan ediyor, ben 300W takmak istiyorum, bütçem 150 TL'ye kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xigmatek Xcp-A400 X-Calibre 400W 80+ PSU | ITOPYA bu ürüne bakabilirsiniz. 1050Ti için yeterlidir 400w bir güç kaynağı.
Yanlış bilgi! Sistem için yeterli ama 80+ sertifikası yok. Ben aynı ürünü Hepsiburada üzerinden aldım. Orada da 80+ ibaresi vardı. Ürün elime geldi ve kutu içeriğine 80+ ibaresi göremedim. Yani üründe 80+ sertifikası yok. Tavsiyem High power 500W 80+ sisteminiz için fazla ama alınabilir. Ek olarak Zalman 500W alabilirsin.

Yanlış bilgi! Sistem için yeterli ama 80+ sertifikası yok. Ben aynı ürünü Hepsiburada üzerinden aldım. Orada da 80+ ibaresi vardı. Ürün elime geldi ve kutu içeriğine 80+ ibaresi göremedim. Yani üründe 80+ sertifikası yok. Tavsiyem High power 500W 80+ sisteminiz için fazla ama alınabilir. Ek olarak Zalman 500W alabilirsin.
XIGMATEK aldığınız ürünleri biraz daha dikkatli alın. Kendi orijinal sitesinde 80+ sertifikalı olduğu yazıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı