GTX 1050 Ti 2 GB vs 4 GB

@JiJi Hocam o laptopu ben kullanıyorum ekran kartı GTX 1050 Ti ama 2GB tır. İsterseniz SS atabilirim. Ne yazıkki bende aldığımda yeni farkettim ama iş işten geçmişti.

@JiJi Hocam o laptopu ben kullanıyorum ekran kartı GTX 1050 Ti ama 2GB tır. İsterseniz SS atabilirim. Ne yazıkki bende aldığımda yeni farkettim ama iş işten geçmişti.
Aynı modeli başka sitelerden baktığımda 1050 yazıyordu. Gerek yok ss e güvenmemekten değil hiç duymadım görmedim o yüzden sordum. Kullanan sensin öyle diyorsan öyledir 😀

@JiJi Tamamdır hocam VRAM den dolayı çoğu oyunu ultraya çekemiyorum buda benim canımı sıkıyor. RAM den alıyor RAM de yetmeyince takılmalar başlıyor. RAM i 16 GB a çıkardığımda sorunun düzeleceğini umuyorum.

@JiJi Tamamdır hocam VRAM den dolayı çoğu oyunu ultraya çekemiyorum buda benim canımı sıkıyor. RAM den alıyor RAM de yetmeyince takılmalar başlıyor. RAM i 16 GB a çıkardığımda sorunun düzeleceğini umuyorum.
Konuyla çok alakasız olacak ama o bilgisayarı aldığımda SSD takmayı planlıyorum o üründe M.2 SSD portu var mı ? Baktığım sitelerde öyle bi bilgiye denk gelmedim.Ve genel olarak oyun performansından bahseder misin memnun olup olmadığından filan ?

@BuminKaghan Var hocam SSD girişi. Oyun performansı olarak örnek vereyim Far Cry 5 i High ayarlarda 40 FPS üstü oynayabiliyorum sıkıntısız. Onun dışında hocam konu açtım bu laptopun performansıyla ilgili o konumu inceleyebilirsiniz. Konu ismi Asus FX553VE-DM416 Performans İncelemesi diye onu inceleyebilirsiniz.

@BuminKaghan Var hocam SSD girişi. Oyun performansı olarak örnek vereyim Far Cry 5 i High ayarlarda 40 FPS üstü oynayabiliyorum sıkıntısız. Onun dışında hocam konu açtım bu laptopun performansıyla ilgili o konumu inceleyebilirsiniz. Konu ismi Asus FX553VE-DM416 Performans İncelemesi diye onu inceleyebilirsiniz.
Acaba ben kaç FPS alabilirim merak ediyorum açıkçası.

@time to abandon ship Sizdede mi bu bilgisayar mevcut? Eğer SSD takıpta FPS im kaç olur derseniz bir değişiklik olmaz ama takılmalar gider mesela ani araç patlamasında HDD de yüklü iken oyun takılma olur ama SSD de yüklü olursa oyun takılma gider. Bilmem anlatabildim mi?

@time to abandon ship Sizdede mi bu bilgisayar mevcut? Eğer SSD takıpta FPS im kaç olur derseniz bir değişiklik olmaz ama takılmalar gider mesela ani araç patlamasında HDD de yüklü iken oyun takılma olur ama SSD de yüklü olursa oyun takılma gider. Bilmem anlatabildim mi?
Sanırım önceki cevaplarda RAM i yükselteceğim demiştin bilgisayarla uyumlu olarak hangi RAM i seçtin ? HyperX Fury Black 2133 MHZ 4 GB RAM modelini seçsem bilgisayarla uyumlu olur mu ? (DDR4 VE MHZ aynı fakat CL nedir bilemedim)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı