GTX 1050 Ti 2GB ve 4GB arasındaki fark

DeathStroke123

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Polis Memuru
Ekran kartım 2GB gözüküyor 4GB 1050 Ti modeliyle farkı nedir? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Acaba sadece VRAM farkı mı var? Bu arada ürünüm dizüstü bilgisayardır ASUS FX553VE modeli.

Dosya Ekleri

• asdsad.gif
    asdsad.gif
    23,9 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak söylemek gerekirse sadece VRAM farkı vardır ama aynı model içinse ama detaya indiğimizde yüksek ayar filtrelerini açmanı sağlar

Masaüstü modellerinde 1050 Ti sadece 4 GB versiyona sahip. Mobilde de 2 GB ve 4 GB VRAM olan iki modeli var. 4 GB VRAM olan modelin VRAM dışında büyük ihtimal frekans hızları biraz daha yüksektir sadece. Bu da 3-5 FPS ancak etki eder.

Masaüstü modellerinde 1050 Ti sadece 4 GB versiyona sahip. Mobilde de 2 GB ve 4 GB VRAM olan iki modeli var. 4 GB VRAM olan modelin VRAM dışında büyük ihtimal frekans hızları biraz daha yüksektir sadece. Bu da 3-5 FPS ancak etki eder.
Kardeşim yanlış bilgi olmasın düzeltelim. Masaüstü için GTX 1050 Ti modelinin 2GB versiyonu bulunmaktadır.

@aybrktrhn Sitede yanlış yazılmış, GPU Z programı da yanlış yazmış ben ona baktım 2 GB yazıyordu herhalde 2 GB sürümü var diye anladım, daha öncede 2 GB olan 1050 Ti modeli görmedim. Mobilde 1050 modellerinin 2-4 GB şeklinde iki modeli var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı