GTX 1050 Ti 4 GB sisteme yükseltme önerisi

udraw

Femtopat
Daha fazla  
Anakart: ASUS B150M Pro Gaming.
Ekran kartı: ASUS NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
İşlemci: Intel i5 7500 4 çekirdek 3.40 GHz.
RAM: Kllsre 8 GB.

Merhaba, sistemi yükseltmek istiyorum. RTX olursa güzel olur. Olabildiğince az masraf etmek istiyorum. Sizce neleri değiştirebilirim, değiştirmeliyim? Teşekkürler.

Anakart: ASUS B150M Pro Gaming.
Ekran kartı: ASUS NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
İşlemci: Intel i5 7500 4 çekirdek 3.40 GHz.
RAM: Kllsre 8 GB.

Merhaba, sistemi yükseltmek istiyorum. RTX olursa güzel olur. Olabildiğince az masraf etmek istiyorum. Sizce neleri değiştirebilirim, değiştirmeliyim? Teşekkürler.
8gb daha ram ekleyebilirsiniz. satip hazir sistem alabilirsiniz. işlemciyi de i7 7. nesil ile değiştirip 2060, belki 3060 takılabilir.

İşlemci 2.el olarak bakın i7 9700 yükseltmesi yapabilirsin. Onun dışında RTX istiyorsan 3060 al ama RX 6600 daha mantıklı olur.

Sadece oyun performansı açısından bakarsak işlemciyi değiştirmem gerekir mi?

Güç kaynağı nedir? Bütçe nedir? RTX ekran kartları düşük bütçede çok gereksiz ve israf.

500W dahili var. RTX ile oyun oynamak daha keyifli olur diye düşündüm. Sadece oyun için yükselteceğim siz ne önerirsiniz? Bütçe olarak belirli bir şey yok, rahat bir şekilde yeni oyunları oynatsa yeterli.

500W dahili var. RTX ile oyun oynamak daha keyifli olur diye düşündüm. Sadece oyun için yükselteceğim siz ne önerirsiniz? Bütçe olarak belirli bir şey yok, rahat bir şekilde yeni oyunları oynatsa yeterli.

Sadece oyun ise AMD alın.

Ve evet işlemciyi değiştir o işlemci ile maksimum RTX 2060S. Onunda darboğaz olma olasılığı fazla ne de olsa 4 çekirdek.

RX 6600 ve i7 taksam uygun olur mu?

Tabii ki uyumlu olur darboğaz da olmaz. Dediğim işlemciyi bulmaya çalışın eğer bulamazsanız i7 7. nesil veya 8. nesil bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı