GTX 1050 Ti AC: Odyssey performansı

Nasıl ya ben şunu öğrendim bu Technopat'taki insanlar her şeye kötü açmaz kaldırmaz vs. Gibi yorumlar yapıyor çok rahat Ultra'da oynadığım Witcher 3'e insanlar yüksekte zor oynarsın dediler.

Sisteminizin vereceği performans belli. Bu sistem ile AC: Odyssey'de orta ayarlarda 30 FPS'ye kitleyebilirsiniz. Bende orta ayarlar 30 FPS oynadım, sıkıntı yapacak bir durum yok (30 FPS rekabetçi olmayan 3. şahıs bir oyun için yeterli). PS4'te oynuyormuş gibi düşünün.

Nasıl ya ben şunu öğrendim bu Technopat'taki insanlar her şeye kötü açmaz kaldırmaz vs. Gibi yorumlar yapıyor çok rahat Ultra'da oynadığım Witcher 3'e insanlar yüksekte zor oynarsın dediler.
Çok basit bir mantığı var Witcher 3 ile AC Odyssey aynı sistem gereksinimlerini istemiyor. GTX 970 bile sizin kartınızdan güçlü ayrıca. O karttan pek bir şey beklenmez bu oyunlarda.

Sisteminizin vereceği performans belli. Bu sistem ile AC: Odyssey'de orta ayarlarda 30 FPS'ye kitleyebilirsiniz. Bende orta ayarlar 30 FPS oynadım, sıkıntı yapacak bir durum yok (30 FPS rekabetçi olmayan 3. şahıs bir oyun için yeterli). PS4'te oynuyormuş gibi düşünün.

Sen öyle diyorsun da senin RAM'in ne işlemcin ne belki daha fazla alacağım belki daha az.

Hocam bu kadar tartışmaya ne gerek var ya. Sorunuzun cevabını Youtube'da çok rahat bulabilirdiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu kadar tartışmaya ne gerek var ya. Sorunuzun cevabını YouTube'da çok rahat bulabilirdiniz.

Sen adamsın bu video yu bulamamıştım bu arkadaşlar orta ayarlarda 30 FPS alırsın diyordu ama yüksek ayarlarda 40 45 FPS.
GTX 1050 Ti daha yeni. Ekran kartının yeniliği ile alakası yok performansın, modele bakmak lazım.

Arkadaş video atmış Ultra'da 40 FPS senin sisteminde uyumsuzluk veya dar boğaz var sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı