GTX 1050 Ti alınır mı?

Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
MALİ MÜŞAVİR STAJYERİ
Arkadaşlar GTX 1050 Ti Gaming X almayı düşünüyorum. 700 TL'ye alabileceğim daha iyi ekran kartı var mıdır ?

Fiyatta 50 -60 TL oynama olabilir.

Ve ileriye dönük istiyorum yani şöyle E3 2017'de tanıtılan oyunları ortada açsın yeter :D

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti alacaksanız illa gaming modeli olmasına gerek yok. Normaline göre bi tık daha performanslı olan OC modelini ve ucuz olanını tercih edip daha ucuza kapatabilirsiniz. Yeni çıkacak oyunları 2 sene very high - high'da götürür. Fakat ondan sonrasına yavaş yavaş kısmaya başlayabilirsiniz. Kendim kullanıyorum hepte güncel oyunları oynuyorum en ufak bir kasma veya ayar düşürme gereksiniminde bulunmadım.

Aynı şekilde benim monitorumde eski. Aktif dönüştürücü alman lazım. Ben S-LINK HVS30 aldım. HDMI to VGA çevirici herhangi bir sorunla karşılaşmadım (Görüntüde yırtılma, yazılarda problem vs.). Tavsiye ederim bunuda.

amazondan gtx 1060 3 gb modelini alabilirsin yarı yarıya fps farkı oluyor birçok oyunda. Yeni çıkan oyunlarıda açmayı bırak 1080p ultra 60 fps oynarsın

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı