Bende 15 yaşımdan beri içerdim. 17 yaşımdayken babam yakaladı içerken ben hemen attım görmeden sen sigara mı içiyorsun dedi evet dedim. Neden dedi baba birkaç defa denedik bağımlı olduk falan dedim sonra çıkardı bir sigara verdi al yak dedi beraber içtik sonra daha da bir şey demedi şu an mesela 23 yaşımdayım halen beraber alkol içeriz beraber sigaramızı içeriz keza annemle de aynı şekilde o sadece sigara kullanır.
Kardeşim 16 yaşında o da bu yıl yakalandı içerken doğruyu söyle dediler içiyorum dedi kızmadı doğrusu da bu.
Kızarak döverek veya saklayarak sakındırarak bıraktıramazsın kimseye bırakacak adam bırakır içmeyecek adam içmez zaten tabii yaş faktörü önemli o yaşlarda tabii ki de zararlı ama olmuş bir kere ölmüşe kalmışa çare yok. Dürüstlüğünüzü kullanın dürüstlükten yürüyün daima kazanırsınız aileniz dünyanın en yobaz ailesi bile olsa kazanırsınız.
Biz alkol-sigara ortamımız vardı, on numara takılıyorduk. Şimdi elimiz ayağımız bağlandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.