GTX 1050 Ti Ani FPS Düşmesi

kaankupeli

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Acer AN515 bilgisayarım var. Oyunlarda ani FPS düşüşleri oluyor ve çok ağır oyunlar da değil. Örneğin ETS2'de aniden 20 FPS'lere kadar düşüyor. Assetto Corsa oynuyorum onda da hiç akıcı değil.
  • Bilgisayarımın özellikleri:
  • İntel core i7 7700 HQ 3.8 GHz
  • GTX 1050 Ti 4 GB
  • 16 GB RAM
Not: GeForce Experience ile ekran kartımı güncellesem de geçmiyor problem.
Sizce problem ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop çok iyi fakat laptoplar çok ısınma yapabiliyor ani fps düşmeleri ısınmadan kaynaklıdır

Msi afterburner kullanarak oyun içinde işlemci ve ekran kartı sıcaklığını paylaşabilirseniz yardımcı olabiliriz.

Msi afterburner kullanarak oyun içinde işlemci ve ekran kartı sıcaklığını paylaşabilirseniz yardımcı olabiliriz.
Hocam bugün 2 saat kadar assetto corsa oynadım. Ara ara çok ciddi kasmalar oldu. Msi afterburnerdan baktığımda GPU1 max 48 dereceye çıktığını gördüm. Sizce problem sıcaklık mı?

Win10

Hocam aslında win 10 dan şüpheleniyorum. Sahte kurdum ondan sonra kms pico ile etkinleştirdim. Ama ilk günden beri memnun değilim kendi kendisine bile kasıyor.
Windows 10'u orjinal yükleyin bende de GTX1050 Ti var ve Windows 10 kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor. PUBG yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum, ETS2'de en yüksek grafiklerde hiç kasma yok, Apex Legends'te de en yüksek ayarlarda hiç kasma yok.

Bugün GTA V oyununda benimde başıma geldi çok ani FPS 70' iken 40 küsürlere düşüyor neden olduğunu anlamadım,grafik modu filan yüklü bir kaçta tane de mod var ondan olmuştur diye şüphe ettim ama son güncellemeden sonra oldu sanki daha önce olmuyordu böyle,ısı değerlerim normal 52 dereceyi geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…