GTX 1050 Ti Ani FPS Düşmesi

Evet çok fark eder. Sistem hızı olarak 2 katından daha fazla hıza sahip oluyorsun. Fakat oyunları HDD'ye kurman daha iyi olur.
Hocam ssd ye kurmaya çalışmıştım pc yi aldığımda ama başaramadım. En iyisi orijinal key alıp format atıp, Ssd ye kurmalıyım. Oyunların bazıları ssd de bazıları hdd de onlar açısından ne farkı oluyor.
Disk hdd mi sdd mi kullanıyorsunuz. Fps drop nedeni genelde diskten kaynaklanır.
Win. Hdd de oyunların bazıları Ssd de hocam.

Hocam ssd ye kurmaya çalışmıştım pc yi aldığımda ama başaramadım. En iyisi orijinal key alıp format atıp, Ssd ye kurmalıyım. Oyunların bazıları ssd de bazıları hdd de onlar açısından ne farkı oluyor.

Win. Hdd de oyunların bazıları Ssd de hocam.
SSD'de olan oyunlarda haritalar daha hızlı yükleniyor ve yükleme ekranları daha kısa oluyor. Arada pek bir fark yok yine de.

Arkadaşlar tekrar merhaba, forza horizon 4 aldım indirdim, bilgisayardaki bazı oyunları da sildim. Bilgisayarda ciddi anlamda performans artışı oldu. Sizce hafıza ile ilgili bir problem olabilir mi?
Win. 10 pro aldım, etkinleştirdim ama hala aynı problem devam ediyor. Başka çözümü olan var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı