kaankupeli Hectopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 11 Mart 2019 #11 Kerem00 dedi: Windows 10'u orjinal yükleyin bende de GTX1050 Ti var ve Windows 10 kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor. PUBG yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum, ETS2'de en yüksek grafiklerde hiç kasma yok, Apex Legends'te de en yüksek ayarlarda hiç kasma yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aşırı pahalı değil mi? Bir de aldıktan sonra format atmam gerekiyor değil mi?
Kerem00 dedi: Windows 10'u orjinal yükleyin bende de GTX1050 Ti var ve Windows 10 kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor. PUBG yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum, ETS2'de en yüksek grafiklerde hiç kasma yok, Apex Legends'te de en yüksek ayarlarda hiç kasma yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aşırı pahalı değil mi? Bir de aldıktan sonra format atmam gerekiyor değil mi?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 11 Mart 2019 #12 kaankupeli dedi: Hocam aşırı pahalı değil mi? Bir de aldıktan sonra format atmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... 30 TL civarında bir fiyata OEM key alabilirsiniz. kaankupeli dedi: Hocam aşırı pahalı değil mi? Bir de aldıktan sonra format atmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı değiştirme bölümünden OEM keyinizi girersiniz sorun kalmaz. Formata gerek yok.
kaankupeli dedi: Hocam aşırı pahalı değil mi? Bir de aldıktan sonra format atmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... 30 TL civarında bir fiyata OEM key alabilirsiniz. kaankupeli dedi: Hocam aşırı pahalı değil mi? Bir de aldıktan sonra format atmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı değiştirme bölümünden OEM keyinizi girersiniz sorun kalmaz. Formata gerek yok.
kaankupeli Hectopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 11 Mart 2019 #13 Ribozom dedi: 30 TL civarında bir fiyata OEM key alabilirsiniz. Ürün anahtarı değiştirme bölümünden OEM keyinizi girersiniz sorun kalmaz. Formata gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, deneyeyim.
Ribozom dedi: 30 TL civarında bir fiyata OEM key alabilirsiniz. Ürün anahtarı değiştirme bölümünden OEM keyinizi girersiniz sorun kalmaz. Formata gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, deneyeyim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Mart 2019 #14 kaankupeli dedi: Teşekkürler hocam, deneyeyim. Genişletmek için tıkla... KMS Pico'yu da kaldırın
kaankupeli Hectopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 12 Mart 2019 #15 Bir şey daha sorayım bilgisayarda ssd var ama ben win. kurarken yanlışlıkla hdd ye kurmuşum. Ssd ye geçirmek zor mu? Yapabilir miyim?
Bir şey daha sorayım bilgisayarda ssd var ama ben win. kurarken yanlışlıkla hdd ye kurmuşum. Ssd ye geçirmek zor mu? Yapabilir miyim?
Madox Kilopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2019 #16 kaankupeli dedi: Bir şey daha sorayım bilgisayarda ssd var ama ben win. kurarken yanlışlıkla hdd ye kurmuşum. Ssd ye geçirmek zor mu? Yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tekrardan format atıp HDD içindeki sistem dosyalarını silip SSD'ye kuracaksınız.
kaankupeli dedi: Bir şey daha sorayım bilgisayarda ssd var ama ben win. kurarken yanlışlıkla hdd ye kurmuşum. Ssd ye geçirmek zor mu? Yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tekrardan format atıp HDD içindeki sistem dosyalarını silip SSD'ye kuracaksınız.
kaankupeli Hectopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 12 Mart 2019 #17 Madox dedi: Tekrardan format atıp HDD içindeki sistem dosyalarını silip SSD'ye kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Ssd ye kursam hız açısından çok fark eder mi?
Madox dedi: Tekrardan format atıp HDD içindeki sistem dosyalarını silip SSD'ye kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Ssd ye kursam hız açısından çok fark eder mi?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Mart 2019 #18 kaankupeli dedi: Ssd ye kursam hız açısından çok fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok fark eder. Sistem hızı olarak 2 katından daha fazla hıza sahip oluyorsun. Fakat oyunları HDD'ye kurman daha iyi olur.
kaankupeli dedi: Ssd ye kursam hız açısından çok fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok fark eder. Sistem hızı olarak 2 katından daha fazla hıza sahip oluyorsun. Fakat oyunları HDD'ye kurman daha iyi olur.
K kiyoshiqq Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 97 12 Mart 2019 #19 Disk hdd mi sdd mi kullanıyorsunuz. Fps drop nedeni genelde diskten kaynaklanır.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Mart 2019 #20 kiyoshiqq dedi: Disk hdd mi sdd mi kullanıyorsunuz. Fps drop nedeni genelde diskten kaynaklanır. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun. Win 10 kullanırken disk hep %100'dü. 8.1!e geçince drop kalmadı.
kiyoshiqq dedi: Disk hdd mi sdd mi kullanıyorsunuz. Fps drop nedeni genelde diskten kaynaklanır. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun. Win 10 kullanırken disk hep %100'dü. 8.1!e geçince drop kalmadı.