Attığın video da darboğaz yok. GPU da ani frekans hızı düşmesi oluyor. HDD'yi HD Tune PRO programından Error Scan yazan yerden teste sok ve durumları paylaş. Sürücü ve BIOS güncel mi?
İşlemcideki sıcaklık bu şekilde. Ekran kartının sürücüsünü dediğin gibi yaptım. Sonuç hala aynı. Farklı bir HDD ile deneme fırsatını bulduğumda yapıp bilgi vereceğim.HDD de bad sectör yok ancak iki hata bulmuş. İşlemci sıcaklığı ne durumda? Ekran kartına OC yaptın mı? Başka HDD ile deneme yapmanı da öneririm. AİDA 64 Extreme ile oyun anındaki sıcaklık değerlerine de bak. Ekran kartı sürücüsü de DDU ile kaldır ve temiz kurulum yaparak sürücüyü tekrar kur.
Bilgi: HDD ile deneme fırsatım hala olmadı ama voltaj ile alakalıdır diye PSU ile deneme şansım oldu yine sonuç aynı. Ayrıca LoL'de team fight olduğu zaman FPS 20-30'a kadar düşüyor. AMD Catalyst Center ile CPU işlemci hızları bölümünden 1700-3900mhz olan aralığı maksimum'a çıkarıp 3900-3900mhz yaptığım halde sonuç farketmiyor.CPU sıcaklığı iyi. Başka bir HDD ile mutlaka deneme yap.
Orijinal. Oyunlardaki update vs. sorunlarla alakalı bir şey yok. Tamamen donanımsal olduğunu düşünüyorum.Oyunların korsanmı yoksa orijinalmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.