GTX 1050 Ti & Asus vs MSI

Hangisini önerirsiniz?

• MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI GAMING X 4G 4GB 128 bit

Oy: 4 66,7%
  • Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB 128Bit

Oy: 2 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6

Mrslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu 2 ürün arasında kaldım. Özellikleri aşağı yukarı kafa kafaya. Herhangi birini kullanmış olan arkadaşlardan öneriler bekliyorum.

Üç etken var.
  • Tasarım
  • FPS ve soğutma farkı
  • Fiyat
Bizim burada bu iki kart arasından ''Şu, şundan 1 FPS önde, 3 derece daha soğuk'' deme gibi bir imkanımız pek yok. İnternetten yapılan objektif ya da birden fazla videoyu inceleyerek bu kartların FPS ve soğutma farkı karşılaştırmalarına bakabilirsin. FPS olarak 1-2 FPS farkedecektir en fazla.

Bir yanı da soğutma ve FPS olarak çok küçük farklar varsa bir tık kötü olan ama görünüş olarak hoşunuza giden de seçilebilir, içinize sinmesi de önemli sonuçta. Öyle her istenilince yeni bir ekran kartı alınmıyor bu devirde. :)

Bu yazdıklarımın hepsi fiyat farkı pek fazla değilse idi. Fiyat farkı fazla ise ucuz olanı seçmek daha mantıklı olabilir. Yine de kararınız...

@Mahmut Altın ben de aynı şekilde, indirim bekliyorum. Şu sıralar piyasa baya kızışmalı ve hiç beklenmedik bir yerden çok güzel indirimler çıkıyor kısa süreli. 2 gün içerisinde Vatan ve HepsiBurada'dan çok güzel indirimler yakaladım. Sıkı takip etmeni öneririm.

Üç etken var.
  • Tasarım
  • FPS ve soğutma farkı
  • Fiyat
Bizim burada bu iki kart arasından ''Şu, şundan 1 FPS önde, 3 derece daha soğuk'' deme gibi bir imkanımız pek yok. İnternetten yapılan objektif ya da birden fazla videoyu inceleyerek bu kartların FPS ve soğutma farkı karşılaştırmalarına bakabilirsin. FPS olarak 1-2 FPS farkedecektir en fazla.

Bir yanı da soğutma ve FPS olarak çok küçük farklar varsa bir tık kötü olan ama görünüş olarak hoşunuza giden de seçilebilir, içinize sinmesi de önemli sonuçta. Öyle her istenilince yeni bir ekran kartı alınmıyor bu devirde. :)

Bu yazdıklarımın hepsi fiyat farkı pek fazla değilse idi. Fiyat farkı fazla ise ucuz olanı seçmek daha mantıklı olabilir. Yine de kararınız...

@Beşiktaş JK aslında tam olarak duymak istediğim cevabı vermişsin :) Sanırım performans olarak aralarında pek fark yok. Tasarımsal olarak da biraz ikilemde kalmıştım. Sonuç olarak indirimde ilk yakaladığımı alıcam sanırım :)

@Mahmut Altın ben de aynı şekilde, indirim bekliyorum. Şu sıralar piyasa baya kızışmalı ve hiç beklenmedik bir yerden çok güzel indirimler çıkıyor kısa süreli. 2 gün içerisinde Vatan ve HepsiBurada'dan çok güzel indirimler yakaladım. Sıkı takip etmeni öneririm.

@Beşiktaş JK aslında tam olarak duymak istediğim cevabı vermişsin :) Sanırım performans olarak aralarında pek fark yok. Tasarımsal olarak da biraz ikilemde kalmıştım. Sonuç olarak indirimde ilk yakaladığımı alıcam sanırım :)
Aslında çift fanlının soğutması oldukça yeterli dediğin gibi kardeşim hangisi indirimdeyse onu almak en mantıklısı.
VatanComputerden:
XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA
HepsiBurada:
FSP FSP700-60AHBC 700W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
Bunları aldım sıra Ekran kartı ve Ram'de indirim bekliyorum. :)

@Neko @Jira @Beşiktaş JK arkadaşlar merhaba, sistemimi toplamama yardımcı olduğunuz teşekkür ederim, önerilerinizle topladığım sistemi satın aldım. Ufak bir pürüz oldu, son olarak bu konuda da sizlerden acil bir destek istemek zorunda kaldım.

Anakart ve ekran kartını Vatan Bilgisayar'dan aldım. İkisini birlikte alınca güzel bir indirim vardı.
Satın aldığım ekran kartı: ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB 128Bit DX12 Bu kartı seçme sebebim, Technopat yöneticilerinin ürünü tanıtmış olması güven verdi ve de diğer çift fanlılar ile çok bir farkı olmadığından indirimi kaçırmayıp bunu tercih ettim.

Kargom bugün geldi ve sanırım ellerinde Asus kalmadığı için, bana;
MSI GeForce GTX1050TI AERO ITX 4G OCV1 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 göndermişler. Ben Asus'u çift fanlı olduğu için seçmiştim, bu tek fanlı ama MSI olduğu içinde kararsız kaldım iade etsem mi diye.

Bu konuda hangi yolu izlemeliyim?

EDİT (Paketi Açtım)

Arkadaşlar iade ederim diye paketi açmıyodum, daha önce açılmış gibi bir görüntü olduğundan açıp kontrol etmek istedim ve hayatımın en büyük fake'ini yedim! (n):D Fotoğraf, ekte.

Saygılar, tekrar teşekkürler hepinize.

Dosya Ekleri

• 20180312_134726.jpg
    20180312_134726.jpg
    216,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Ona küçük sürprizler yapın :p

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı