Üç etken var.
Bizim burada bu iki kart arasından ''Şu, şundan 1 FPS önde, 3 derece daha soğuk'' deme gibi bir imkanımız pek yok. İnternetten yapılan objektif ya da birden fazla videoyu inceleyerek bu kartların FPS ve soğutma farkı karşılaştırmalarına bakabilirsin. FPS olarak 1-2 FPS farkedecektir en fazla.
- Tasarım
- FPS ve soğutma farkı
- Fiyat
Bir yanı da soğutma ve FPS olarak çok küçük farklar varsa bir tık kötü olan ama görünüş olarak hoşunuza giden de seçilebilir, içinize sinmesi de önemli sonuçta. Öyle her istenilince yeni bir ekran kartı alınmıyor bu devirde.
Bu yazdıklarımın hepsi fiyat farkı pek fazla değilse idi. Fiyat farkı fazla ise ucuz olanı seçmek daha mantıklı olabilir. Yine de kararınız...
Aslında çift fanlının soğutması oldukça yeterli dediğin gibi kardeşim hangisi indirimdeyse onu almak en mantıklısı.@Mahmut Altın ben de aynı şekilde, indirim bekliyorum. Şu sıralar piyasa baya kızışmalı ve hiç beklenmedik bir yerden çok güzel indirimler çıkıyor kısa süreli. 2 gün içerisinde Vatan ve HepsiBurada'dan çok güzel indirimler yakaladım. Sıkı takip etmeni öneririm.
@Beşiktaş JK aslında tam olarak duymak istediğim cevabı vermişsinSanırım performans olarak aralarında pek fark yok. Tasarımsal olarak da biraz ikilemde kalmıştım. Sonuç olarak indirimde ilk yakaladığımı alıcam sanırım
![]()
Ona küçük sürprizler yapın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.