GTX 1050 Ti Battlefield 1'de Düşük GPU Kullanımı

Emre Sakinmaz

Megapat
BF1'de GPU kullanımı bazen %40 ve aşağısı olduğunu gördüm GPU kullanımı sabit durmuyor sürekli değişiyor. CPU kullanımı ise 50-90 arası değişiyor. RAM kullanımı 5.9MB 7.1MB arası değişiyor. Oyun ayarları en yüksekte de en düşükte'de FPS'si değişmiyor. FPS, ekran kartı kullanımı yüksek olunca yüksek, düşük olunca düşük oluyor hatta darboğaz oluyor ve çoğu zaman fark edilmese de bazen oyunda takılmalar oluyor.
Sistem:
  • R5 1400
  • GTX 1050Tİ
  • B350M PRO-VDH
  • Predator 8GB 3000MHz CL15
  • Cooler Master 600W
  • 1366x768 Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
BF1'de GPU kullanımı bazen %40 ve aşağısı olduğunu gördüm GPU kullanımı sabit durmuyor sürekli değişiyor. CPU kullanımı ise 50-90 arası değişiyor. RAM kullanımı 5.9MB 7.1MB arası değişiyor. Oyun ayarları en yüksekte de en düşükte'de FPS'si değişmiyor. FPS, ekran kartı kullanımı yüksek olunca yüksek, düşük olunca düşük oluyor hatta darboğaz oluyor ve çoğu zaman fark edilmese de bazen oyunda takılmalar oluyor.
Sistem:
  • R5 1400
  • GTX 1050Tİ
  • B350M PRO-VDH
  • Predator 8GB 3000MHz CL15
  • Cooler Master 600W
  • 1366x768 Monitör
Aynı sorunu bende yaşıyorum, sorunu çözdünüz mü acaba?

Konu açabilirsiniz.

1. Sorununuz çözüldüğünde bunu nasıl çözdüğünüzü yazın. Böylece başkaları aynı konuyu hortlatmaz ve forum forum dolaşmak zorunda kalmaz. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak ceza nedenidir. Çözümü yazmamak hesabınızın tamamen silinmesine neden olabilir! Technopat Sosyal'de bencil insanlara yer yok, bilgiyi paylaşacaksınız.
Aynı konuyu tekrardan açmaya gerek yok, çözüldüyse çözüldüğünü ve nasıl çözüldüğünü yazması gerekiyor. Bunu da yazıyı yazan kişinin merak etmesi normal sonuçta, konu kirliliğine gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı