GTX 1050 Ti Bilgisayar Windows 11 kaldırır mı?

Mereath

Decapat
Yer
Florida
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
SSD 1 TB
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
İşlemci
i5 2500
Soru 1: Geçer mi?

Soru 2: Geçerse performansı nasıl olur?

Doğru. Halihazırda kullanılıyorsa geçilebilir.

Benim cihazım Windows 11 kaldırıyor fakat yeni zamanlarda kurdugumda eski cihazım zarar görmüştü bu da görür travmasıyla kurmadım söyledigimde insanlar deli oldugumu düşünmüştü 12 nesil işlemci kullanıyorum.

Benim cihazım Windows 11 kaldırıyor fakat yeni zamanlarda kurdugumda eski cihazım zarar görmüştü bu da görür travmasıyla kurmadım söyledigimde insanlar deli oldugumu düşünmüştü 12 nesil işlemci kullanıyorum.
12. nesil işlemci ile W11'de sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum büyük ihtimalle size şanssız bir Windows denk gelmiş.

12. nesil işlemci ile W11'de sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum büyük ihtimalle size şanssız bir Windows denk gelmiş.

Öyle şu anlık ihtiyacım yok temiz formatla geçilmesi lazım ona oyunları tekrar kurmak istemedigimden geçiş yapmadım.

Öyle şu anlık ihtiyacım yok temiz formatla geçilmesi lazım ona oyunları tekrar kurmak istemedigimden geçiş yapmadım.
Ben eski bilgisayarımda güncelleme üzerinden geçiş yapmıştım ve satana kadar hiçbir problem yaşamadım. Biraz şans işi herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı