GTX 1050 Ti çöp denecek kadar kötü mü?

Arkadaşlar şöyle açıklayayım. Bu konu kişiseldir. Kesin bir cevabı yoktur. RTX 3070 kullanan birisi tabii ki GTX 1050 Ti için kötü diyecek. GT 720M kullanan birisi de GTX 1050 Ti için süper ekran kartı der. Mesela ben GT 720M kullanıyorum. GTX 1050 Ti ekran kartı bana göre mükemmel bir kart. Ama RTX 3090 falan kullanıyor olsaydım GTX 1050 Ti'ı beğenmezdim. Yani kısacası sizin şu anki ekran kartınız nedir? GTX 1050 Ti'dan kötüyse çöp değil, iyiyse çöp. Ve tabii ki bu ekran kartından beklentileriniz nedir? Buna göre de cevap değişiyor. Diğer yanıt yazan kullanıcıların imza kısmındaki sistemlerine bakacak olursanız kötü ekran kartı kullananların GTX 1050 Ti için iyi dediklerini, iyi ekran kartı kullananların ise kötü dediklerini göreceksiniz.

Evet de öyle durum da var. Intel HD 3000 kullanan birisi GTX 1050 Ti'a kötü mü diyorum evet diyorum. Ama işimi görecektir.

@BerkayZ87beyefendi gelir şimdi parası yetmediği için 1050 Ti ve RX560 alanlara çöp demeye...
Neyse şimdi bir şeyler derdim lakin cezalı yazar ismimde gerek yok hiç. 😀
@General Pong Krell 'da belirttiği gibi parasına göre performans. Nasıl bir kart olduğu kişiden kişiye değişebilecek bir husus olmakla beraber kimisine göre çöp kimisine göre de hala iş görebilen delikanlı bir kart. Bana kalsa her ne kadar günümüzün bazı yeni nesil oyunlarında yavaştan 60 FPS standart akıcılık doyuruculuğunu kaybetmeyi hissettirmeye başlayan bir kart olsa da çoğu zaman iş gören ortalama düzeyde bir kart.

@BerkayZ87beyefendi gelir şimdi parası yetmediği için 1050 Ti ve RX560 alanlara çöp demeye...
Neyse şimdi bir şeyler derdim lakin cezalı yazar ismimde gerek yok hiç. 😀
Ya ne alaka? Kartı yüceltmesine gerek yok. Halen ortalama ve güçlü bir kart. Tabii ki 3 yıla iş görmeyecek hale gelir, bunu herkes biliyor.

@BerkayZ87 bildiğim kadarıyla 3090 falan da kullanmıyor yani, şu anki sisteminde eski bir kart var diye biliyorum, öyle görmüştüm bir fotoğrafta.

Ben sıfırını biraz uğraşarak 1500₺'ye aldım oldukça memnunum. Tek fanlı olmasına rağmen ısınmıyor da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı