GTX 1050 Ti çöp denecek kadar kötü mü?

Evet de öyle durum da var. Intel HD 3000 kullanan birisi GTX 1050 Ti'a kötü mü diyorum evet diyorum. Ama işimi görecektir.

Neden konu açtınız, madem iyi alın kullanın.

@BerkayZ87beyefendi gelir şimdi parası yetmediği için 1050 Ti ve RX560 alanlara çöp demeye...
Neyse şimdi bir şeyler derdim lakin cezalı yazar ismimde gerek yok hiç.
@General Pong Krell 'da belirttiği gibi parasına göre performans. Nasıl bir kart olduğu kişiden kişiye değişebilecek bir husus olmakla beraber kimisine göre çöp kimisine göre de hala iş görebilen delikanlı bir kart. Bana kalsa her ne kadar günümüzün bazı yeni nesil oyunlarında yavaştan 60 FPS standart akıcılık doyuruculuğunu kaybetmeyi hissettirmeye başlayan bir kart olsa da çoğu zaman iş gören ortalama düzeyde bir kart.

@BerkayZ87beyefendi gelir şimdi parası yetmediği için 1050 Ti ve RX560 alanlara çöp demeye...
Neyse şimdi bir şeyler derdim lakin cezalı yazar ismimde gerek yok hiç.
Ya ne alaka? Kartı yüceltmesine gerek yok. Halen ortalama ve güçlü bir kart. Tabii ki 3 yıla iş görmeyecek hale gelir, bunu herkes biliyor.

@BerkayZ87 bildiğim kadarıyla 3090 falan da kullanmıyor yani, şu anki sisteminde eski bir kart var diye biliyorum, öyle görmüştüm bir fotoğrafta.

Ben sıfırını biraz uğraşarak 1500₺'ye aldım oldukça memnunum. Tek fanlı olmasına rağmen ısınmıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…