GTX 1050 Ti çöp denecek kadar kötü mü?

Sanırım 1050 Ti vs. RX 570 videosunda bu yorum Türkiye'deki 2017-2019 arasındaki durumu özetliyor. Bir şekilde 1050 Ti abartıldı ve ikinci elde fiyatları (son krizi saymıyorum) her zaman yüksek kaldı.

Screenshot_4.png

Çöp falan değil, ancak tüm oyunları ultra ayarda oynatacak bir ekran kartı da değil. Şu aralar ekran kartı stok sıkıntısı olduğunu düşünürsek gerek mecburiyetten gerek bütçe kısıtlamasından ötürü bir süre daha idare edecek bir ekran kartı.

Eskiden RX 570 le aynı fiyattaydı ve performans olarak RX 570'in çok gerisindeydi. Bu yüzden genel olarak çöp deniliyordu. Şu an da tekrar milli ekran kartı konumumuza oturdu 2.el de bulunabilecek en iyi ve ucuz(!) kart konumunda.

Bazen görüyorsunuzdur, 1050 Ti çöp bir ekran kartıdır diye. Sizce öyle mi (F/P olarak değil, sadece performans olarak.)?
Not: Sistem almayacağım, zaten bu kartın performansını da biliyorum. Sadece görüşlerinizi almak istedim.
1050ti i5 4570 8 gb ram bu sistem ile csgo +200fps pubg +70 fps oynatıyor sen düşün çöp mü degilmi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı