GTX 1050 Ti CS:GO düşük FPS

alperen seckin

Centipat
Geçen hafta cuma bilgisayarda bir problem oldu. Bilgisayar takılmaya falan başladı falan falan ama CS'de yine 200 FPS hatta 40 kişilik Sv'de 120 FPS falan alıyordum. Neyse format attım, bilgisayar şaşırdı. Her oyunda adam görünce 90 FPS'ye falan hatta 60-70'e düşüyor. 4 kez format attın yine de düzelmedi. CS'de birden alttaki VAR artıyor, oyun kasmaya başlıyor falan.
PC özelliklerı:
NVIDIA GeForce 1050 Ti.
AMD Ryzen 3.100 3.Q GHz.
8 GB RAM.
1TB HDD.

Önerebileceğim bazı çözümler;
1-) sürücülerinizi güncelleyin.
2-) oyun için ayarlardan FPS ile ilgili bir ayarı yanlış yapmış olabilirsiniz. Eğer öyleyse ayarı değiştirin ve tekrar deneyin.
3-) ekran kartı için gerekli ayarları yapın.

Çözümler bu kadar fakat parça sistemin ile darboğaz yapıyor olabilir veya parça uyuşmayabilir.

Geçen hafta cuma bilgisayarda bir problem oldu. Bilgisayar takılmaya falan başladı falan falan ama CS'de yine 200 FPS hatta 40 kişilik Sv'de 120 FPS falan alıyordum. Neyse format attım, bilgisayar şaşırdı. Her oyunda adam görünce 90 FPS'ye falan hatta 60-70'e düşüyor. 4 kez format attın yine de düzelmedi. CS'de birden alttaki var artıyor, oyun kasmaya başlıyor falan.
PC özelliklerı:
NVIDIA GeForce 1050 Ti.
AMD Ryzen 3.100 3.Q GHz.
8 GB RAM.
1TB HDD.

Eğer ekran kartı sürücülerini kurduysanız anakartınızın websitesine gidin ve oradaki driverları da indirin var konularında çok önemli oluyor bu sürücüler.

• Chipset sürücünüzü güncelleyin. (Anakartınızın internet sitesinden)
  • Ek olarak anakartınızın sitesinden LAN, AUDIO gibi sürücüleri de kurun.
  • Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. (NVIDIA kullanıyorsanız GeForce Experience öneririm)
  • Windows güncelleştirmelerini kontrol edin.
  • Güç seçeneklerinizi kontrol edin. Mümkünse yüksek performans kullanın ve en düşük işlemci durumunu %100 olarak belirleyin.
  • NVIDIA kullanıyorsanız NVIDIA denetim masasından gerekli ayarları yapın.

Önerebileceğim bazı çözümler;
1-) sürücülerinizi güncelleyin.
2-) oyun için ayarlardan FPS ile ilgili bir ayarı yanlış yapmış olabilirsiniz. Eğer öyleyse ayarı değiştirin ve tekrar deneyin.
3-) ekran kartı için gerekli ayarları yapın.

Çözümler bu kadar fakat parça sistemin ile darboğaz yapıyor olabilir veya parça uyuşmayabilir.
hepsi güncel
  • Chipset sürücünüzü güncelleyin. (Anakartınızın internet sitesinden)
  • Ek olarak anakartınızın sitesinden LAN, AUDIO gibi sürücüleri de kurun.
  • Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. (NVIDIA kullanıyorsanız GeForce Experience öneririm)
  • Windows güncelleştirmelerini kontrol edin.
  • Güç seçeneklerinizi kontrol edin. Mümkünse yüksek performans kullanın ve en düşük işlemci durumunu %100 olarak belirleyin.
  • NVIDIA kullanıyorsanız NVIDIA denetim masasından gerekli ayarları yapın.
anakanrtim msi nası bulabilirim peki reis

Dosya Ekleri

• bios.png
    bios.png
    965 bayt · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı