GTX 1050 Ti CS:GO FPS düşmesi

krasnodar

Yoctopat
Daha fazla  
Son birkaç gündür CS:GO'da FPS'im 250-300 iken bir anda 80 90'a düşüyor. 4 5 dakika sonra düzeliyor, aynı zamanda oyunun akıcılığı gidiyor. Bazen de FPS düşmesi giriyor 30 40 saniye boyunca. Önceden böyle bir sorun yoktu. Sistemimle alakalı olacağını sanmıyorum çünkü yeni olan bir şey önceden böyle bir şey olmuyordu.
(Güncellemeler tam)

Sistemim:
İşlemci: Intel i5 3570
Ekran Kartı: GTX 1050 Ti
RAM: 16 GB RAM
Depolama: 512 GB SSD

Hocam kusura bakmayın yeni vaktim oldu, az önce test edecektim fakat MSI Afterburner CS:GO da çalışmadı bende görev yöneticisinden ekran görüntüsü aldım bırakıyorum buraya.

İlk resim FPS in düşmüş hali 2. resimde de 1 2 dakika sonra düzelmiş hali.
Görev yöneticisi yanlış gösteriyor. Keşke MSI'dan gösterseydiniz.

Ufak güncellemelrde gelse işlemcin bir süre sonra geride kalacaktı ve o süre de doldu sürekli gelişiyor oyunlar yazılımlar normal o işlemcide öyle olması he dersen ki ben inanamıyorum mantığıma saçma geliyor dersen o zaman çak temiz bir format yükle Valorant'yu dene bakalım ne olacak ekran kartına gelen güncelleme bile etkiler.
Hocam haklısınız o konuda işlemci eski kalıyor fakat benim anlamadığım nokta böyle FPS in düşüp 1 2 dakika sonra düzelmesi yüksek performans vermesi onu anlayamadım. Bu arada sorun Valorant dahil hiç bi oyunda yok, çoğu oyunu test ettim Forza 4 vs. Benim tahminim CS:GO ile alakalı bi durum.

Görev yöneticisi yanlış gösteriyor. Keşke MSI'dan gösterseydiniz.
Hocam MSI da çalıştıramadım CS:GO hariç tüm oyunlarda açıldı fakat cs de bir türlü açamadım.

Bu arada FPS in tekrar yükselme durumu oyuna göre değişiyor bazen 1 2 dakika bazen 4 5 dakikayı buluyor.

Yardım edebilir misiniz?

İşlemcin bir tık geride kalıyor artık eski işlemci kullanıyorsun değiştirirsen problemin gider
CS:GO'da kullanım değerleri kaç? MSI Afterburner ile bakar mısınız.
Sıcaklıkları kontrol et istersen bi
Sorunun kaynağını buldum, oyunda FPS düştüğü sırada CPU hızım 1.60 a sabitleniyor, 2 3 dakika sonra FPS yükseldiğinde CPU Hızı 3.60 3.70 arası takılıyor. FPS Sorunu bu yüzden oluyor. Güç seçeneklerinde ise yüksek performans kullanıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı